Palu Haberleri
SON DAKİKA

Palu Haberleri

Milletvekili Nazırlı, Palu ve Beyhan’ı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında Palu ve Beyhan’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin Temel Atma Çalışmaları Başladı

150 yataklı Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin temel atma çalışmaları başladı.

Gençlik Kolları Başkanlığına Atama Yapıldı

AK Parti Palu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Gıyas Erberk atandı. 2018'den Beri Teşkilatında Gururla Görev Aldığım AK PARTİ Ailesinden bugün itibari ile şahsıma layık görülen AK Parti Palu Gençlik Kolları Başkanlığı'na Seçilmiş Bulunmaktayım. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim bizleri Aziz Milletimize, Palu gençliğine mahcup eylemesin.” dedi.

Milletvekilleri Açıkkapı ve Nazırlı'dan Maden Kazasıyla İlgili Ortak Açıklama

AK Parti Elazığ Milletvekilli Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Palu ilçesinde önceki gün meydana gelen maden göcüğü olayına ilişkin TBMM'de basın mensuplarını bilgilendirdi.

Akyürek Köyü Taşkın Koruma İnşaatı İşine Ait Sözleşme İmzalandı

Elazığ Palu İlçesi Akyürek Köyü Taşkın Koruma İnşaatı işine ait sözleşme imzalandı

Göçük Altındaki Son İşçi de Kurtarıldı

Elazığ'ın Palu ilçesindeki maden ocağının göçmesi sonrası enkaz altında kalan son işçi de kurtarıldı.

Vali Toraman ve Milletvekilleri Göçük Bölgesinde

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Milletvekilleri Mahmut Rıdvan Nazırlı, Semih Işıkver ve Gürsel Erol, Palu ilçesindeki maden ocağının göçmesi sonrası olay yerine giderek, göçük altında kalan işçileri kurtarma çalışmalarını yerinde takip etti.

Göçük Altından Çıkarılan İşçilerin Hayati Tehlikesinin Olmadığı Açıklandı

Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Kayaönü köyünde faaliyet gösteren bir şirkete ait krom maden ocağının göçmesi sonucu enkaz altından kalan ve yaralı olarak kurtarılan 3 işçi hastanede tedavi altına alındı.

Elazığ Valiliğinden Göçük Olayına İlişkin Açıklama

Elazığ Valiliği, Palu ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen göçük olayına ilişkin açıklama yaptı.

Milletvekili Nazırlı'ya Palu’da Yoğun İlgi

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında Palu ilçesini ziyaret etti.

Bakan Yerlikaya Palu İlçesini Ziyaret Edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 Şubat Salı Günü yeniden Elazığ'a gelerek Palu ilçesinde temaslarda bulunacak.

Bakan Yerlikaya'nın Palu Programı Ertelendi

Bir dizi programa katılmak üzere yarın Elazığ'a gelecek olan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Palu ilçesine gerçekleştireceği ziyaretin yoğun gündem nedeniyle ileri yakın bir tarihe ertelendiği açıklandı.

MHP Heyetinden Palu-Der’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (PALU-DER) ziyaret etti.

Meteorolojiden Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Elazığ 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ'ın kuzey ve doğu kesimlerinde (Ağın, Keban, Karakoçan, Kovancılar, Palu, Alacakaya, Arıcak ilçelerinde) bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağış görüleceğini duyurdu.

Elazığ’da 7 Zehir Taciri Yakalandı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince Palu ilçesinde uyuşuturucuyla mücadele kapsamında 30 şahsa yönelik operasyon düzenlendi. 

O An

İlçe ziyaretleri kapsamında Palu 'ya giden Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve beraberindeki heyet, saha ziyareti sırasında aniden bastıran yağmura yakalandı.

Elazığ’da Şehir Giriş İstasyonunun kapasitesi yüzde 125 arttı

2006 yılında ilk kez Elazığ merkezde hizmet vermeye başlayan Aksa Elazığ Doğalgaz, lisans bölgeleri arasına sırasıyla eklenen Kovancılar, Palu, Karakoçan ve Sivrice’de bugün 235 bin 805 abonesine doğal gazı güvenle ulaştırmaya devam ediyor.

Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin İhalesi Kesinleşti

Palu-Kovancılar 150 Yataklı Devlet Hastanesi yapım işi ihalesi kesinleşti.

Elazığ'da Kaçak Makaron Operasyonu

Elazığ'da bir kamyonda yapılan aramada 4 milyon 480 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.

Milletvekili Açıkkapı: Palu Gökdere'deki Ulaşım Sorununun Çözümü için Çalışmalar Başladı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu Gökdere'de sağanak yağışlar sonucu meydana gelen ulaşım sorunlarının çözümüne ilişkin sosyal medya üzerinden bir mesaj yayımladı.

Palu - Kovancılar Devlet Hastanesi’nin İhalesi Yapıldı

Palu Kovancılar Devlet Hastanesi’nin ihalesini 1.050.000.000,00 TL ile Metag İnşaat ve Gökhan Madencilik firmalarının sahibi Çetin İnşaat-Mehmet Çetin kazandı.

Palu Derneği Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Palu Der tarafından genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda ilçenin sorunları ve çözümü için nelerin yapılabileceği görüşüldü.

MHP İlçe Kongrelerini Gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi, Ağın, Keban, Maden, Sivrice, Palu ve Kovancılar’da ilçe kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrelerde bazı ilçelere yeni başkanlar atandı, bazı ilçelerde de başkanlar yoluna devam etti.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Elazığ'da düzenlenen operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Milletvekili Nazırlı, Gençlik Meclisi Üyeleriyle Buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Nazırlı daha sonra Palu’da, ilçe halkıyla bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: ÜLKEMİZİN YARINLARI ADINA BİR KEZ DAHA BİR VE BERABER OLARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti 28’nci Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, yoğun bir tempoda sürdürdüğü seçim çalışmaları doğrultusunda Baskil, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret etti.

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan: Kovancılar, Palu ve Beyhan’ın Atık Suları Keban Baraj Gölünü Tehdit Ediyor

İyi Parti Elazığ Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, seçim gezilerini sürdürüyor. 

Jandarma'dan kaçak balık avcılarına operasyon

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı Palu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Baskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak balık nakli yapan 3 şahıs yakalandı.

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık: Kovancılar ve Palu’da OSB Kurulması Gerekiyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık, ilçelerin sorunlarını bildiğini ve bu sorunlarla ilgili projelerinin hazır olduğunu söyledi.