Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, iki çeşit pozisyonda personel alımı yapacak. Bu pozisyonlar; koordinatör ve temizlik görevlisi olarak belirlendi. İlgili personel alımının detayları inceleniyor.Peki SYDV hangi ile personel alınacak?Başvuru şartları neler? Başvuru için gerekli belgeler neler? Başvuru tarihi ne zaman? SYDV personel alımı başvuruları nereden ve nasıl yapılacak?

SYDV PERSONEL ALIMI YAPACAK

BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Çorum İskilip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı olarak personel alımı yapacak. Başvurular 15 Nisan 2024'te başlayıp, 24 Nisan 2024'te sona erecek.

Başvuru için Gerekli Belgeler:

Başvuracak adayların, kimlik fotokopisi, vukuatlı aile kayıt örneği, adli sicil kaydı, tarihçeli ikametgah belgesi, özgeçmiş, KPSS sınav sonuç belgesi (sadece koordinatör pozisyonu için), son altı ay içinde çekilmiş iki adet fotoğraf, alınan sertifika ve kurs bitirme belgelerini hazır bulundurmaları gerekmektedir.

Başvuru Şartları:

Koordinatör pozisyonu için adayların kadın olması, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi veya Sosyal Hizmet bölümlerinden birinden lisans mezunu olmaları, sosyal proje tecrübesine sahip olmaları ve 2022 KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Temizlik işçisi pozisyonu için ise adayların en az ilköğretim mezunu olmaları, kadın olmaları ve 21 ile 49 yaş aralığındaki kişiler arasından seçilmeleri gerekmektedir.

Başvuru Yeri ve Yöntemi:

İlgilenen adaylar, başvurularını Çorum İskilip'teki SYDV ofisine bizzat veya vekalet verdiği bir kişi aracılığıyla Yenicami Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi, No:14, Kat 1, İskilip/Çorum adresinde yapabilecekler.