Mhp Haberleri
SON DAKİKA

Mhp Haberleri

Elazığlı Hamit Kaya, MHP MYK Üyesi Oldu

MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kurultayda Elazığlı İş İnsanı MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Kaya, MHP MYK üyesi oldu.

Milletvekili Semih Işıkver, üniversite öğrencileri ile iftarda bir araya geldi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver tarafından düzenlenen iftar yemeği programına binlerce öğrenci katıldı.

MHP Başkan Adayı Aygen, Mal Varlığını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, 31 Mart yerel seçimler öncesi mal varlığını açıkladı.

MHP'nin Elazığ İl Genel Meclis Üyesi Adayları Belli oldu

Son Dakika... Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ merkez ve ilçe İl Genel Meclis Üyesi adayları belli oldu.

Son Dakika... MHP'nin Karakoçan ve Sarıcan Başkan Adayları Seçimden Çekildi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçiminde Karakocan İlçesinde ve Karakoçan Sarıcan Beldesinde MHP adaylarının seçimden çekilerek, Cumhur İttifakı adaylarının destekleneceğini açıkladı.

Asenalar Sahada

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkanı Doç. Dr. Murat Aygen 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını yürütürken, MHP İl teşkilatları da başkan adayına destek için sahada faaliyet yürütüyor. 

MHP Elazığ Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi Belli Oldu

Son dakika bilgisine göre, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Elazığ Belediye Meclis Üyesi Adayları belli oldu.

MHP, Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Elazığ Merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. 

Alfa Kurt Söz Verdi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yarın düzenlenecek aday tanıtım toplantısı öncesinde salona asılan pankarta yazılan isteğe sosyal medya hesabından cevap verdi. 

Milletvekili Işıkver: Saldırılar Bizi Dahada Güçlendiriyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, partisinin Yazıkonak İletişim Merkezine yapılan saldırı sonrasında açıklama yaptı. ışıkver, saldırıyı kınayarak: böylesi saldırılar bizi daha da güçlendiriyor” dedi.

Ünlü Sanatçı Osman Öztunç, MHP'nin Aday Tanıtım Toplantısında Konser Verecek

Milliyetçi ve ülkücü kimliğiyle tanınan ünlü sanatçı Osman Öztunç, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Elazığ'da düzenleyeceği belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konser verecek.

MHP'de 6 İlçe Adayı Daha Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ'da 6 ilçe belediye başkan adayını daha belirledi.

MHP Adayı Aygen Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, esnaf ve sanayi sitesi ziyaret programı gerçekleştirdi.

Milletvekili Işıkver: Depremin Yüreklerimizdeki Sarsıntısı İlk Günkü Gibi Tazeliğini Koruyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak değerlendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yıldönümünü dolasıyıla mesaj yayınladı.

MHP Heyetinden Palu-Der’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (PALU-DER) ziyaret etti.

MHP Heyetinden Bingöllüler Derneğine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ teşkilatı, yoğun bir tempoda saha çalışmalarına devam ediyor.

MHP Adayı Aygen Kamu-Sen'i Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen'i ziyaret etti.

MHP Başkan Adayı Aygen'den, Kapalı Çarşı Esnafına Ziyaret

Belediye Başkan adayı olur olmaz kolları sıvayarak sahaya inen MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

MHP Başkan Adayı Aygen’den Harput- Der’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’ın köklü kuruluşlarından Harput Derneği'ni ziyaret etti. 

Cumhur İttifakından Elazığ Turizmi İçin Tarihi Adım

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri  Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Semih Işıkver ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Müdür Yardımcıları F.Şinasi Kazancıoğlu ve Turgay Gökdemir’i ziyaret etti.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Aygen Seçim İletişim Merkezinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi  Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, dün yoğun bir kalabalığın katılımıyla Seçim İletişim Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikte vatandaşlarla buluştu.

MHP’nin Elazığ’da Belde Belediye Başkan Adayları Belli Oldu

MHP’nin Elazığ’daki 9 Belde Belediye Başkan adayı belli oldu.

MHP Başkan Adayı Aygen, vatandaşlar ile buluşmaya devam etti

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Murat Aygen bugün de Esnaf ve vatandaşlar ile buluşmaya devam etti.

MHP Başkan Adayı Aygen, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Seçim çalışmalarını yoğun tempo ile devam ettiren MHP Elazığ belediye başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen basın ziyaretlerini sürdürüyor.

Soğuk Havada Sıcak Karşılaşma

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve CHP Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran bugün sahada karşılaştılar.

7’den 70’e Aygen Sevgisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, yürütüğü seçim kampanyasında büyük destek görüyor. 

MHP Başkan Adayı Aygen: Elazığ’ın Kurtuluşu ve Gelişimi İçin Reçetemiz Hazır

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Türk Ocakları Elazığ Şubesini ziyaret etti.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Aygen: Öncelikli hedefimiz daha yaşanılabilir, sürdürülebilir bir kent oluşturmak

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Aygen, son olarak Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.     

MHP Başkan Adayı Aygen ELMİYAD’ı Ziyaret Etti

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Medya, İnternet  Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti. 

Milletvekili Işıkver: Elazığlı Olmak Zor Zamanlarda Kenetlenmektir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ merkezli deprem felaketinin dördüncü yıldönümünde TBMM’de bir konuşma yaparak, 'Bilinmelidir ki Elazığlı olmak, bu zorlu zamanlarda birbirimize kenetlenmek anlamına gelmektedir. Elazığ'ın tarihine baktığımızda, bu topraklarda yaşayan insanların birbirine olan bağlılığını, direncini ve dayanıklılığını zaten görebiliriz.' dedi…