Elazığ Belediyesi Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Belediyesi Haberleri

Abdurrahman Önül Ramazan Etkinliklerinde Elazığlıları Mest Etti

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her gün olan Elazığ Belediyesi Ramazan etkinlikleri, tasavvuf müziğinin güçlü sesi Abdurrahman Önül’ün dinleti programıyla devam etti.

Başkan Adayı Septioğlu, Mevcut Belediye Yönetimini Hedef Aldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ Belediyesi’nin içinde bulunduğu durumun çok üzücü olduğuna vurgu yaparak, elektrik borcunu krediyle ödeyen Belediye Başkanı’nın yeni dönem için hala projelerden bahsetmesinin anlaşılır bir durum olmadığını kaydetti. 

Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Çocukları Coşturuyor

Elazığ Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde devam eden etkinliklerin ikinci gününde çocuklar için keyifli bir program düzenlendi.

Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, Tasavvuf Korosu Konseri İle Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da devam etti. Etkinlikler ramazanın ilk günü Elazığ Belediyesi Tasavvuf Korosu Konseri ile başladı.

Elazığ Belediyesi, Bağımlılık ve Alkol Bağımlılığı Konulu Seminer Düzenledi

Elazığ Belediyesi tarafından, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireylerin ailelerine 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebeti ile Bağımlılık ve Alkol Bağımlılığı adlı seminer verildi.

Resmi aracı amacı dışında kullanan personellere idari ve yasal işlem uygulandı

Elazığ Belediyesi’ne ait resmi aracın amacı dışında kullanıldığının tespit edildiği ve ilgili personele yönelik idari ve yasal işlem başlatıldığı açıklandı.

Elazığ Belediyesi'nden Tiyatro Etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından, İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçları, Filistin halkının verdiği mücadele ve sergilediği iradeyi konu alan Gün Doğmadan isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

100. Yılın İzinde Atatürk Sergisi Ziyarete Açıldı

Elazığ Belediyesi ve Yüksek Enerji Psikolojisi Derneği (YEPDER) destekleri ile düzenlenen “100. Yılın İzinde: Atatürk” temalı kişisel resim sergisi sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Elazığ Belediyesi’nden Personeline Seminer

Elazığ Belediyesi ve Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığıyla Elazığ Belediyesi Personeline Sigarayı Bırakma semineri verildi.

Elazığ Belediyesi 13,5 Ton Çay ve Şeker Alacak

Elazığ Belediyesi, birim müdürlüklerine dağılmak üzere 13,500 Kilogram çay ve küp şeker malzemeleri alımı yapacak.

Elazığ Belediyesi Ne Zaman Kuruldu? Elazığ'ın İlk Belediye Başkanı Kimdir?

Elazığ Belediyesi ne zaman kuruldu? Elazığ'ın ilk belediye başkanı kimdir? Elazığ'da kaç belediye başkanı görev yaptı? Hangi isimler 2 dönem başkanlık yaptı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Elazığ’ın 43. Mahallesine Otobüs Seferleri 12 Şubat’ta Başlıyor

Geçtiğimiz ay yapılan referandum ile Elazığ’ın 43’üncü mahallesi olan Hankendi Mahallesi’ne 12 Şubat tarihinden itibaren Hankendi Selli 64 tabela kodu ile otobüs seferi düzenlenmeye başlanacak.

Elazığ Belediyesi’nden Kanal Sisleme ve İlaçlama Çalışması

Elazığ Belediyesi tarafından yıl içerisinde düzenli aralıklarla gerçekleştirilen kanal sisleme ve haşerelere karşı yürütülen ilaçlama çalışmalarına hız verildi.

Elazığ Belediyesi’nden Kent Genelinde Karla Mücadele Çalışması

Elazığ’da etkili olan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmasına başladı.

Elazığ Belediyesi’nden Vatandaşlara Uyarı

Elazığ Belediyesi, Elazığ’da etkili olan kar yağışının ardından vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Gönüllü Halk Korosu, TSM Konseri Gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu tarafından gerçekleştirilen konserde, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi.

Gönüllü Halk Korosu Konseri Gerçekleştirilecek

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, Elazığ’daki konserlerine devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Özel Gereksinimli Bireylere Seminer

Elazığ Belediyesi tarafından özel bireylere ve ailelerine yönelik Stres Yönetimi semineri gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Yaban ve Sokak Hayvanları İçin Çalışma Başlattı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için çalışma başlattı.

Hankendi Mahalle Oldu

Elazığ'da uzun yıllar belde statüsünde olan daha sonra nüfusu azaldığı için köy statüsüne dönüşen Hankendi, referandum ve Elazığ Belediye Meclisinde alınan karar sonucunda Elazığ Belediyesine bağlanarak şehrin 43. mahallesi oldu.

Yeni Otobüs Terminali Hizmete Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otobüs Terminali yolcularını ağırlamaya başladı.

Zabıta Fırınları Denetledi

Elazığ Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü personelleri il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi’nden İş Geliştirme Semineri

Elazığ Belediyesi, çeşitli alan ve konularda periyodik olarak sürdürdüğü eğitimlerine devam ediyor.

Elazığ Belediyesi 13 Taşınmazı İhaleyle Satışa Çıkardı

Elazığ Belediyesi Zafran, Sürsürü ve Mornik mahallelerinde bulunan toplam 13 taşınmaz malı ihale ile satışa çıkardı.

Elazığ Belediyesi tarafından Gamer Personeline İlk Yardım Eğitimi verildi

Elazığ Belediyesi tarafından Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) personeline yönelik ilk yardım eğitimi ve bilgilendirme semineri düzenledi.

Şahin Başkan Tarih Yazdı

Başkan Şerifoğulları, Altyapı Yenileme Çalışmalarına İlişkin İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi Gururla Sundu

Elazığ'a birbirinden kıymetli 100 proje kazandıran Şahin Şerifoğulları başkanlığındaki Elazığ Belediyesi hizmetlerinin meyvesini almaya başladı.

Yüzyılın Hamlesinde Dereceye Giren Sporcular Ödüllendirildi

Elazığ Belediyesi tarafından 28 Ekim’de başlatılan Yüzyılın Hamlesi Satranç Turnuvası'nda dereceye giren sporcular, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından ödüllendirildi.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na Çevre İllerden de Yoğun İlgi

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programlarıyla devam ediyor.