Chp Haberleri
SON DAKİKA

Chp Haberleri

CHP Elazığ İl Genel Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Genel Meclis üyesi adayları belli oldu.

Başkan Şerifoğulları: Yine, Yeniden; Hazırız, Kararlıyız

Yerel seçim çalışmaları için ilk günden itibaren sahada yoğun temposuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ile birlikte CHP Heyetini, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda ağırladı. CHP Elazığ Milletvekili Erol, Elazığ’a yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ederek, başarılar diledi.

Milletvekili Gürsel Erol, Paylaşım Yapmayı Neden Bıraktı?

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da son aylarda çok bariz bir durgunluk gözleniyor.

UYUSUN DA BÜYÜSÜN CE-HA-PE

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Elazığ’da yürüttüğü seçim kampanyası ‘güler misin ağlar mısın’ tarzında.

Soğuk Havada Sıcak Karşılaşma

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve CHP Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran bugün sahada karşılaştılar.

CHP Milletvekili Erol, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Demokrat Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Yanılmaz: Vatandaşlarımız Türkiye’yi CHP zulmüne ve terör örgütlerine teslim etmeyecektir

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, gittikleri her yerde AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a büyük sevgi gördüklerini belirterek; 'Aziz milletimiz her şeyin farkında. Vatandaşlarımız Türkiye’yi CHP zulmüne ve terör örgütlerine teslim etmeyecektir.' dedi.

Milletvekili Erol: CHP’yi Hiç Kimse Terör Örgütüyle Örtüştüremez

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol: 'CHP’yi hiç kimse terör örgütüyle örtüştüremez, hiç kimse CHP’ye Milletçiliği öğretemez.' dedi.

Milletvekili Erol: Biz Milliyetçiliği Kıbrıs’ta Beşparmak Dağlarında Yaptık

Milliyetçiliği sokaklarda palavra atarak yapmadıklarını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Biz milliyetçiliği, 1974 yılında Bülent Ecevit Başbakanken Kıbrıs’ta Beşparmak Dağlarında yaptık” dedi.

Milletvekili Erol Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

CHP Milletvekili Erol İl Başkanı Duran’a Silahlı Saldırı Yapıldığını Açıkladı

CHP Milletvekili Erol İl Başkanı Duran’a Silahlı Saldırı Yapıldığını Açıkladı CHP Milletvekili Erol İl Başkanı Duran’a Silahlı Saldırı Yapıldığını Açıkladı.

CHP Milletvekili Erol'un doktorundan açıklama: 'Milletvekilimizin herhangi önemli bir problemi yok'

Yoğun çalışmaların ardından dün gittiği hastanede gözetim altına alınan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un doktoru Can Soreş Kaplan, Erol'un herhangi bir önemli probleminin olmadığını ifade etti.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Keleş’ten Erol’a Sert Cevap: Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, CHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol’un bakanlık ve hizmet açıklamalarına tepki göstererek, 'Sizin kuracağınız hükümette kaç tane bakanlık var? Birçok ilde bakanlık sözü verilmiş. Kaç bakanla hükümeti kuracaksınız? Siz kimi kandırıyorsunuz. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol' dedi.

Milletvekili Erol, İBB’nin Yaptıracağı Lisede İncelemelerde Bulundu

CHP Elazığ Milletvekili Ve 28. Dönem Chp Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Gazi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Adayı Yanılmaz: CHP’nin Bahar Gelecek Söylemiyle Osman Kavala’nın Bahar Söylemi Örtüşüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, CHP’nin seçim sloganları arasında yer alan “Bahar Gelecek” söyleminin, müebbet hapis cezası aldıktan sonra cezaevinde tutuklu bulunan Osman Kavala’nın söylemleriyle örtüştüğünü belirterek; “İnançlı, milliyetçi, muhafazakar insanlar olan kıymetli Elazığlı hemşehrilerimiz, Osman Kavala’yı serbest bırakmayı taahhüt eden, bu milletin özüne hakaret eden ve bu milletin evlatlarının ölmesine şehit edilmesine vesile olanları serbest bırakmayı taahhüt eden birini getirip cumhurbaşkanı yapmaz, CHP’nin altı okunun altına mührü basmaz.” dedi.

Milletvekili Gürsel Erol'dan gençlere müjdeli haber: Bin 500 TL Tutarında Genç Kart ve Yeni Yurtlar Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Milletvekili Erol’dan Devlet okullarında ücretsiz yemek ve 0-6 yaş kreşlerinde anneye ücretsiz ulaşım kartı sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol,seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmalarına devam ediyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Milletvekili Erol'dan emeklilere bayram müjdesi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ milletvekili ve Parti meclisi üyesi ve 28. dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, partisinin seçim vaatleri kapsamında emeklilere yönelik Ramazan ve Kurban bayramında ikramiye sözü verildiğini hatırlatarak, aynı zamanda Elazığ'a yapılacak yatırımlar hakkında da projelerini anlatıyor.

Açıkkapı: Onlar hayal satarken biz hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, CHP’nin İstanbul’da verdiği konut sözü ile Elazığ’da yapılan 25 bin konutu karşılaştırdı. Açıkkapı, muhalefetin yalan vaatlerde bulunduğunu belirterek Kılıçdaroğlu’ndan 1 yıl sürede İstanbul’da 100 bin konut yapıp ücretsiz bir şekilde tamamlama sözü istedi.

Milletvekili Erol: Elazığ'daki ovalar su ile buluşacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Milletvekili Erol: Eximbank’ın Elazığ’a Şube Açması Sağlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Erol: Bana Oy Veren Vermeyen Herkesin Milletvekiliyim

CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Gürsel Erol, Baskil’de vatandaşla bir araya geldi. Burada vatandaşa seslenen Milletvekili Erol, herkesin milletvekili olduğunu söyledi.

Milletvekili Erol: Elazığ’ın Turizm Mekanları Haritası Oluşturulacak

Seçim bildirgesinde ‘turizm’ alanında kentin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yapacakları çalışmalarla hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Nazırlı: Elazığ’ı Aldatmaya Çalışıyorlar

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Rıdvan Mahmut Nazırlı, Elazığ’da Cumhurbaşkanına verelim ama AK Parti’ye oy vermeyelim şeklinde karanlık bir algı yürütüldüğünü belirterek İstanbul’daki siyasi tecrübelerin ve büyükşehir belediyesinin CHP’ye geçmesiyle ortaya çıkan acı gerçeğin Elazığ’da bu oyuna düşülmemesi gerektiğine en büyük örnek olduğunu söyledi.

CHP Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

CHP Elazığ Milletvekili Adaylarının seçim çalışmaları Karakoçan ilçesinde devam etti.

Milletvekili Erol’un İlçe Ve Belde Temasları

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Alacakaya ve Arıcak ilçeleri ve Erimli, Bukardi ve Üçocak beldelerinde temaslarda bulundu.

Milletvekili Erol ve Adaylar, Meydanda Bayramlaştı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, vatandaşlarla bayramlaşmayı parti binasında değil, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirdi.

Milletvekili Erol, Yazıkonak, Yurtbaşı ve Mollakendi beldelerinde coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bayramın birinci gününde de ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Milletvekili Erol, TOKİ Sakinlerini Ziyaret Etti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yemişlik TOKİ’deki mahalle sakinleriyle bir araya geldi.