Sivrice Haberleri
SON DAKİKA

Sivrice Haberleri

Sivrice’de Miting Gibi SKM Açılışı

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak’ın Seçim Koordinasyon Merkezi miting havasında, coşkulu bir kalabalık ile açıldı.

Hazar Gölü'nüne İlişkin Karar Resmi Gazete’de Yayımlandı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, Hazar Gölü çevresindeki 6. Etabı Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı ve Doğal Sit-Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı olarak tescil etti.

Yeni Düzenleme İle Hazar Gölü'nün Önü Açıldı

Hazar Gölü, Doğal Sit - Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı olarak tescil edildi. Yeni düzenleme ile Hazar Gölü çevresinde yeni yatırımların önü açıldı.

Kura Çekilişi Sonuçları Açıklandı

Elazığ'da önceki gün kurası çekilen Sivrice ve Karakoçan ilçeleri merkez mahallelerindeki deprem konutlarının hak sahiplerinin isim listesi belli oldu.

Ebubekir Irmak Resmi Başvurusunu Yaptı

Ebubekir Irmak Yeniden Refah Partisi il binasında düzenlenen törenle, Sivrice Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı.

15 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

İstanbul'da iki grup arasında yaşanan kavgada 1 şahsın ölümüne, 1 şahsın yaralanmasına neden olan ve kasten öldürme suçundan hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası ila aranan şahıs Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yakalandı.

Hazar Gölü’nün Az Bilinen Özellikleri

Doğu Anadolu bölgesinde Elazığ sınırları içerisinde yer alan ve Elazığ’ın turizmi açısından büyük önem taşıyan Hazar Gölü, farklı özellikleriyle de dikkat çekiyor. 

Elazığ’daki Cezaevlerine 140 Milyon TL Ödenek

Elazığ’da; Elazığ Merkez Çocuk Kapalı Cezaevi’ne 90 milyon lira, Sivrice Ceza İnfaz Kurumuna 50 milyon lira olmak üzere toplamda 140 milyon ödenek ayrıldı.

MHP'nin 3 İlçe Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP), Sivrice, Ağın ve Keban ilçe belediye başkan adayları belli oldu.

Sivrice Engelsiz Yaşam Merkezi’nin İhalesi 27 Aralık’ta Yapılacak

Sivrice Engelsiz Yaşam Merkezi Uygulama Projeleri Hazırlanması işi İhalesi 27 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

Sivrice Kavallı Göleti ve Sulaması Planlama Yapım İşi Sözleşmesi İmzalandı

Sivrice Kavallı Göleti ve Sulaması Planlama Yapımı İşi için DSİ 9. Bölge Müdürlüğü ve yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

Elazığ’da Şehir Giriş İstasyonunun kapasitesi yüzde 125 arttı

2006 yılında ilk kez Elazığ merkezde hizmet vermeye başlayan Aksa Elazığ Doğalgaz, lisans bölgeleri arasına sırasıyla eklenen Kovancılar, Palu, Karakoçan ve Sivrice’de bugün 235 bin 805 abonesine doğal gazı güvenle ulaştırmaya devam ediyor.

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlıklarında Bayrak Değişimi

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir tarafından Ağın, Karakoçan, Maden Ve Sivrice Kadın Kolları Başkanlıklarına atama yapıldı.

Milletvekili Işıkver: İki İlçeye Hastane Sözü Aldık

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, her iki ilçenin İlçe Devlet Hastanelerinin yapım süreciyle ilgili girişimlerde bulundu.

Elazığ İl Özel İdaresi, Sivrice Hazar Gölü Sahillerinde Detaylı Temizlik Çalışması Gerçekleştirdi

Hazar Gölü kıyı şeridinde düzenlenen çalışmayla, temiz çevre için toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla bu kez ilgili kurum ve STK lar harekete geçirildi.

Köy Konutlarının Anahtar Teslim Tarihleri Belli Oldu

Sivrice ilçesi Güney, Dedeyolu, Bekçitepe, Kavallı, Günbalı ve Mollaali Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 31 Ağustos 2023– 16 Ekim 2023 tarihleri arasında, Sivrice ve Maden İlçesi Üçlerce, Başkaynak, Elmasuyu, Akbuğday ve Yoncapınarı Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları ise 01 Eylül 2023– 15 Ekim 2023 tarihleri arasında anahtar teslimleri yapılacak.

Yeniden Refah Partisi, Sivrice İlçe Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe Divan toplantısı yapıldı. Yerel Seçim vurgusu yapılan toplantıya; Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz da katıldı.

MHP İlçe Kongrelerini Gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi, Ağın, Keban, Maden, Sivrice, Palu ve Kovancılar’da ilçe kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrelerde bazı ilçelere yeni başkanlar atandı, bazı ilçelerde de başkanlar yoluna devam etti.

Sivrice Atık Su Arıtma Tesisi’nin Tadilatı İçin Ödenek Talebi Onaylandı

Sivrice Atık Su Arıtma Tesisi’nin tadilatı için ödenek talebi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandı.

Kurası Çekilen 43 Konutun Hak Sahiplerinin İsim Listesi Belli Oldu

Sivrice ve Maden’de yapımı tamamlanan 43 konut için kura çekimi yapıldı. Kura sonrası isim listesi belli oldu.

Köylerdeki 43 Hak Sahibi İçin Kura Çekimi Yapıldı

Sivrice ve Maden’de yapımı tamamlanan 43 konut için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi Kanal 23’ten canlı olarak yayınlandı.

MÜSİAD Üyeleri Piknik Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesi, aileler ile piknik buluşması ve ilin güzelliklerini tanıtma etkinliği düzenlendi. Sivrice İlçesinde İl Özel İdaresi tarafından işletilen Akpınar Cafe ve Restoranda MÜSİAD üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Şerifoğulları, Binlerce Genç İle Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Sivrice’de yer alan Elazığ Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdiği Gençlik Festivali’ne katılarak binlerce genç ile bir araya geldi.

Milletvekili Nazırlı Sivrice’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Sivrice’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Gönül Köprüsü Derneği’nden Önemli Proje

Gönül Köprüleri Derneği, Sivrice İlçesi’nde turizmin gelişmesine katkı sunmak amacıyla, çalışmalarına başladı. Derneğin yapacağı çalışma ile Gönül Köprüleri teknesi, Hazar Gölü’nde tekne turları yapacak.

Güven Yıldız, YRP Sivrice İlçe Başkanlığına Seçildi

Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe Kongresi tamamlandı. Tek listeyle gidilen kongrede Güven Yıldız, başkan seçildi.

Ak Parti İl Başkanlığı’nın Geleneksel Teşkilat Pikniği Yapıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın düzenlediği Geleneksel Teşkilat Pikniği, Sivrice ilçesinde yapıldı. Teşkilat pikniğinde 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerin önemi vurgulandı.

Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Sivrice ilçesi ve Bermaz bölgesinde yoğun ilgiyle karşılandı

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, Sivrice ilçesi ve Bermaz bölgesinde yoğun ilgiyle karşılandı. 

Sivrice Belediyesi 13 Arsayı 10 Yıllığına Kiraya Verecek

Sivrice Belediyesi tarafından büfe, gölgelik, WC soyunma kabini ve duşa kabini yerleri yapımı için bazı arsalarını 1 yıllık muhammen bedel üzerinden 10 yıl kiraya verilecek.

Elazığ’da Peş Peşe 2 Deprem

Elazığ’da merkez üssü Sivrice olan 2.8 ve 3.0 büyüklüğünde art arda 2 deprem meydana geldi.