Karakoçan Haberleri
SON DAKİKA

Karakoçan Haberleri

Kanatlı Barajı Doldu Taştı!

Elazığ'da Karakoçan ve Kovancılar ilçeleri sınırlarında inşa edilen Kanatlı Barajı tamamen doldu. Barajın taşmaması için, fazla su tahliye edilmeye başlandı.

Son Dakika... MHP'nin Karakoçan ve Sarıcan Başkan Adayları Seçimden Çekildi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçiminde Karakocan İlçesinde ve Karakoçan Sarıcan Beldesinde MHP adaylarının seçimden çekilerek, Cumhur İttifakı adaylarının destekleneceğini açıkladı.

Kura Çekilişi Sonuçları Açıklandı

Elazığ'da önceki gün kurası çekilen Sivrice ve Karakoçan ilçeleri merkez mahallelerindeki deprem konutlarının hak sahiplerinin isim listesi belli oldu.

Yeniden Refah Partisi Karakoçan İlçe Teşkilatı İstifa Etti

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Karakoçan ilçe teşkilatı istifa ettiğini duyurdu.

Başkan Akbaba, Yeni Mesleğini Açıkladı

Önümüzdeki dönem için başkanlığa aday olmayarak görevini devredecek olan Karakoçan Belediye Başkanı yeni mesleğini açıkladı.

İHO EBRAR Karakoçan`da Depremzedelere Yardım Etti

Uluslararası yardım kuruluşu İHO EBRAR  6 Şubat depreminin seneyi devriyesinde Karakoçan`da ikamet eden depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelere ayni ve nakdi yardımda bulundu.

Meteorolojiden Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Elazığ 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ'ın kuzey ve doğu kesimlerinde (Ağın, Keban, Karakoçan, Kovancılar, Palu, Alacakaya, Arıcak ilçelerinde) bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağış görüleceğini duyurdu.

Karakoçan’da Yeni Jeotermal Su Damarı Çıktı

Karakoçan’da Peri Çayı kenarında bulunan Golan Kaplıcalarının yakınlarında yeni bir jeotermal su damarı çıktı. Yerin tam 400 metre derinliğinden çıktığı ifade edilen suyun sıcaklık derecesi ise tam 40 derece.

Milletvekili Keleş: Arıcak ve Karakoçan Devlet Hastanelerine U Kollu Dijital Röntgen Cihazı Kazandırıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Arıcak ve Karakoçan Devlet Hastaneleri için U Kollu Dijital Röntgen Cihazının Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığını ve bu ay içerisinde kurulumunun yapılacağını duyurdu.

Elazığ’da Şehir Giriş İstasyonunun kapasitesi yüzde 125 arttı

2006 yılında ilk kez Elazığ merkezde hizmet vermeye başlayan Aksa Elazığ Doğalgaz, lisans bölgeleri arasına sırasıyla eklenen Kovancılar, Palu, Karakoçan ve Sivrice’de bugün 235 bin 805 abonesine doğal gazı güvenle ulaştırmaya devam ediyor.

Milletvekili Erol Keleş’in Karakoçan ve Kovancılar Temasları

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerinde teşkilat mensupları ve vatandaşlar ile temaslarda bulundu.

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlıklarında Bayrak Değişimi

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir tarafından Ağın, Karakoçan, Maden Ve Sivrice Kadın Kolları Başkanlıklarına atama yapıldı.

Karakoçan’da doğal gaz yatırımlarında sona yaklaşıldı

Aksa Doğalgaz’ın Elazığ’ın merkez ilçelerinden Karakoçan’da 20 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı, ilçenin neredeyse dört bir yanı doğal gazla ısınacak.

Milletvekili Nazırlı, Karakoçan İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı yürütmüş olduğu 'Elazığ için nöbetteyim' programı kapsamında nöbet yeri olan Karakoçan ilçesine Karakoçan Halk Minibüsü ile vatandaşlarla birlikte seyehat etti.

Kılıç, Deveci Köyü’nde Kurulan Sulama Sistemlerini İnceledi

Elazığ ​İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç, Karakoçan ilçesi Deveci köyünde Yağmurlama Sulama Sistemleri Desteklemesi alan çiftçi Muhammed Edip Yıldırım'ın arazilerinde inceleme yaptı.

İl Genel Meclisi Temmuz Ayı Toplantıları Sona Erdi

Elazığ İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantılarının son oturumunda Karakoçan ilçesi Kızılca Köyü’ne yapılması planlan otel ve seranın geldiği aşama masaya yatırıldı

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Kovancılar ve Karakoçan'da yoğun ilgiyle karşılandı

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim gezileri kapsamında Kovancılar ve Karakoçan ilçelerinde yoğun bir ilgiyle karşılandı. 

İYİ Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan: Halkımız İktidardan Umudunu Kesmiş

İyi Parti Karakoçan İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılımla açıldı.

Başkan Şerifoğulları, Karakoçan, Palu ve Kovancılar İlçelerini ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bayram ziyaretleri kapsamında Karakoçan, Palu ve Kovancılar İlçelerini gezdi, ilçe sakinleriyle bayramlaştı.

CHP Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

CHP Elazığ Milletvekili Adaylarının seçim çalışmaları Karakoçan ilçesinde devam etti.

Kapalı Köy Yollarının Ulaşıma Açılması İçin Çalışmalar Sürüyor

Elazığ’da başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Elazığ merkez, Ağın, Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Keban, Kovancılar ve Palu ilçelerinde toplam 125 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarının açılması için İl Özel İdaresi ekipleri yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Karakoçan'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Karakoçan ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Palu ve Karakoçan Kaymakamları Başkan Alan’ı ziyaret etti

Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin, Palu Kaymakamı Hulusi Teke, Karakoçan Özel İdare Müdürü Selçuk Havuçgil ve Palu Köylere Hizmet Götürme Müdürü Enver Hancı, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

MHP İl Başkanı Yunus Bal, ilçe teşkilatlarını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve yönetim kurulu üyeleri Ağın, Keban, Baskil, Kovancılar, Karakoçan, Palu, Maden ve Sivrice İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

Elazığ'da dağ keçileri sürü halinde görüntülendi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, sürü halinde görüntülendi.

Elazığ'da yaban keçileri görüldü

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, yaban keçileri sürü halde otlanırken görüntülendi.

Elazığ'da 2 çocuk babası evinde ölü bulundu

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası 31 yaşındaki Bilal Bilici evinde ölü olarak bulundu.

Ercan: Halkın Tek Umudu İYİ Parti

İYİ Parti Karakoçan ve Palu İlçe Kongreleri gerçekleşti. İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı, iş insanı Yüksel Ercan, İYİ Parti’nin tek başına iktidar yürüyüşünü gerçekleştirdiğini söyledi.

Elazığ'da park halindeki araç küle döndü

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alan park halindeki araç küle döndü.

Elazığ Karakoçan'ın deplasman fobisi

TFF 3. Lig 2. Grup 6. haftasında konuk ettiği Orduspor 1967'yi 3-1 yenerek sezonun ilk 3 puanını alan Elazığ Karakoçan FK, deplasman fobisini yenmek için hafta sonu Turgutluspor karşısına çıkacak.