Gürsel Erol Haberleri
SON DAKİKA

Gürsel Erol Haberleri

Vali Toraman ve Milletvekilleri Göçük Bölgesinde

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Milletvekilleri Mahmut Rıdvan Nazırlı, Semih Işıkver ve Gürsel Erol, Palu ilçesindeki maden ocağının göçmesi sonrası olay yerine giderek, göçük altında kalan işçileri kurtarma çalışmalarını yerinde takip etti.

Milletvekili Gürsel Erol, Paylaşım Yapmayı Neden Bıraktı?

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da son aylarda çok bariz bir durgunluk gözleniyor.

UYUSUN DA BÜYÜSÜN CE-HA-PE

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Elazığ’da yürüttüğü seçim kampanyası ‘güler misin ağlar mısın’ tarzında.

CHP Milletvekili Erol, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Demokrat Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Milletvekili Erol: CHP’yi Hiç Kimse Terör Örgütüyle Örtüştüremez

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol: 'CHP’yi hiç kimse terör örgütüyle örtüştüremez, hiç kimse CHP’ye Milletçiliği öğretemez.' dedi.

Milletvekili Erol: Biz Milliyetçiliği Kıbrıs’ta Beşparmak Dağlarında Yaptık

Milliyetçiliği sokaklarda palavra atarak yapmadıklarını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Biz milliyetçiliği, 1974 yılında Bülent Ecevit Başbakanken Kıbrıs’ta Beşparmak Dağlarında yaptık” dedi.

Milletvekili Erol Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

CHP Milletvekili Erol'un doktorundan açıklama: 'Milletvekilimizin herhangi önemli bir problemi yok'

Yoğun çalışmaların ardından dün gittiği hastanede gözetim altına alınan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un doktoru Can Soreş Kaplan, Erol'un herhangi bir önemli probleminin olmadığını ifade etti.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Keleş’ten Erol’a Sert Cevap: Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, CHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol’un bakanlık ve hizmet açıklamalarına tepki göstererek, 'Sizin kuracağınız hükümette kaç tane bakanlık var? Birçok ilde bakanlık sözü verilmiş. Kaç bakanla hükümeti kuracaksınız? Siz kimi kandırıyorsunuz. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol' dedi.

Milletvekili Erol, İBB’nin Yaptıracağı Lisede İncelemelerde Bulundu

CHP Elazığ Milletvekili Ve 28. Dönem Chp Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Gazi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Gürsel Erol'dan gençlere müjdeli haber: Bin 500 TL Tutarında Genç Kart ve Yeni Yurtlar Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Milletvekili Erol’dan Devlet okullarında ücretsiz yemek ve 0-6 yaş kreşlerinde anneye ücretsiz ulaşım kartı sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol,seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmalarına devam ediyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Milletvekili Erol'dan emeklilere bayram müjdesi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ milletvekili ve Parti meclisi üyesi ve 28. dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, partisinin seçim vaatleri kapsamında emeklilere yönelik Ramazan ve Kurban bayramında ikramiye sözü verildiğini hatırlatarak, aynı zamanda Elazığ'a yapılacak yatırımlar hakkında da projelerini anlatıyor.

Milletvekili Erol: Elazığ'daki ovalar su ile buluşacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Milletvekili Erol: Eximbank’ın Elazığ’a Şube Açması Sağlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Erol: Bana Oy Veren Vermeyen Herkesin Milletvekiliyim

CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Gürsel Erol, Baskil’de vatandaşla bir araya geldi. Burada vatandaşa seslenen Milletvekili Erol, herkesin milletvekili olduğunu söyledi.

Milletvekili Erol: Elazığ’ın Turizm Mekanları Haritası Oluşturulacak

Seçim bildirgesinde ‘turizm’ alanında kentin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yapacakları çalışmalarla hayata geçirmeye hazırlanıyor.

CHP Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

CHP Elazığ Milletvekili Adaylarının seçim çalışmaları Karakoçan ilçesinde devam etti.

Milletvekili Erol’un İlçe Ve Belde Temasları

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Alacakaya ve Arıcak ilçeleri ve Erimli, Bukardi ve Üçocak beldelerinde temaslarda bulundu.

Milletvekili Erol ve Adaylar, Meydanda Bayramlaştı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, vatandaşlarla bayramlaşmayı parti binasında değil, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirdi.

Milletvekili Erol, Yazıkonak, Yurtbaşı ve Mollakendi beldelerinde coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bayramın birinci gününde de ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Milletvekili Erol, TOKİ Sakinlerini Ziyaret Etti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yemişlik TOKİ’deki mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Erol: 13. Cumhurbaşkanı, Elazığ Ticaret Lisesi’ni 1’incilikle bitiren Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, 'Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı’nın Elazığ Ticaret Lisesini 1’incilik ile bitiren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır' dedi .

CHP Elazığ Teşkilatı Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve parti üyeleri, Yıldızbağları Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Milletvekili Erol, Gençlerle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, gençlerle bir araya geldi.

CHP Elazığ Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

CHP Elazığ Milletvekilleri Aday Tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda 28. dönem milletvekilleri adayları tanıtıldı.

Milletvekili Erol Ve Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel’den Seçim Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ve CHP Elâzığ Milletvekili Gürsel Erol, seçimlerde, iktidar olmaları halinde Türkiye’ye huzur ve refahı getireceklerini söyledi.

Milletvekili Erol: Depremde Evi Yıkılan Hak Sahiplerinden 5 Kuruş Para Alınmayacak

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin açıklamalarda bulunarak 24 Ocak depreminde evleri ağır hasar gören ve yıkılan hak sahiplerinden para alınmayacağını söyledi.

Milletvekili Erol: Genel Başkanımız Liderlerle Birlikte 8 Mayıs’ta Elazığ’a Gelecek

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Bir otelde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erol, 5 milletvekili adayının 15 Nisan’da kamuoyuna tanıtılacağını ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8 Mayıs’ta Elazığ’a geleceğini duyurdu.