Baskil Haberleri
SON DAKİKA

Baskil Haberleri

AK Parti'de bir istifa daha!

AK Parti'de yerel seçimler öncesi istifalar yaşanmaya başladı. Baskil ilçe başkanı Fuat Çetin'in ardından Akçakiraz belde başkanı Abdulselim Beyazıtlı da görevinden istifa etti.

AK Parti Baskil İlçe Başkanı İstifa Etti

AK Parti Baskil İlçe Başkanı Fuat Çetin, ilçe belediye başkan adayı belirleme sürecinde kendilerinden görüş alınmadığı gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

Baskil doğal gaza kavuştu

2006 yılından beri Elazığ’da doğal gaz dağıtım hizmeti veren Aksa Elazığ Doğalgaz, Baskilli vatandaşları doğal gaza kavuşturdu. Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat’ın da katıldığı kabul ve devreye alma programı ileyla birlikte ilçede doğal gazlı yaşama ilk adım atıldı.

Başkan Alan Sözünü Tuttu

Geçtiğimiz pazar günü Kanal 23 ekranlarında yayınlanan Ayrıntı programına katılarak gazeteci Arif Çakmak’ın sorularını yanıtlayan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, şehrin sahipsiz olmadığını ve şehrin problemlerini çözme noktasında üzerine düşeni fazlasıyla yapacağını ifade etmişti.

Kahraman Şehidimiz Kabri Başında Anıldı

5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi önünde teröristlerle çatışmaya girerek olası bir katliamı önleyen ve gözünü kırpmadan şehit olan Elazığlı Polis Memuru Fethi Sekin şehadetinin 7. yılında memleketi Elazığ'ın Baskil ilçesindeki kabri başında anıldı.

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil İlçesi Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil İlçesi Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı.

Elazığ Tarımsal Kalkınma Projesi Ön Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, M.Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu'nun katılımlarıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Öncülüğünde gerçekleştirilen 'Elazığ Tarımsal Kalkınma Projesi' Ön Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti.

Baskil'de 2 Bin 208 kök kenevir ele geçirildi

Elazığ'ın Baskil ilçesinde Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 2 Bin 208 kök kenevir ele geçirildi.

Keban ve Baskil bu kış doğal gazla ısınacak

Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz, 2006 yılında hizmet vermeye başladığı Elazığ’da yatırım çalışmalarını artırarak devam ediyor.

Açıkkapı ve Türkoğlu Baskil ve Köylerini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Talha Türkoğlu ve Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat Baskil ve çevresindeki köyleri ziyaret etti.

Erkek Kur’an Kursu Öğrenci Kayıtları Başladı

Elazığ Merkez’de Altınçevre ve Baskil İlçesi’nde Yatılı Erkek Kur’an Kursları öğrenci kayıtları başladı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: ÜLKEMİZİN YARINLARI ADINA BİR KEZ DAHA BİR VE BERABER OLARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti 28’nci Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, yoğun bir tempoda sürdürdüğü seçim çalışmaları doğrultusunda Baskil, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret etti.

Jandarma'dan kaçak balık avcılarına operasyon

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı Palu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Baskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak balık nakli yapan 3 şahıs yakalandı.

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: Manken Değil Milletimizi Temsil Edecek Vekil Seçeceğiz

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim ziyaretleri kapsamında Baskil ilçesini gezdi. 

Milletvekili Erol: Bana Oy Veren Vermeyen Herkesin Milletvekiliyim

CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Gürsel Erol, Baskil’de vatandaşla bir araya geldi. Burada vatandaşa seslenen Milletvekili Erol, herkesin milletvekili olduğunu söyledi.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Açık, Baskil’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Baskil ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Karakaş Yerleşim Alanı Sit Alanı İlan Edildi

Baskil İlçesi, Karakaş Köyü sınırları içerisinde bulunan Karakaş Yerleşim Alanı sit alanı ilan edildi.

MHP Milletvekili Aday Adayı Çoban Baskil İlçesini Ziyaret Etti

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Baskil ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, Baskil İlçesini Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı seçim çalışmaları kapsamında Baskil İlçesini ziyaret etti.

Baskil’in Kanaat Önderlerinden 'Kayısı Pazarı Elazığ’da Kurulsun' Talebi

Baskil’in kanaat önderlerinden oluşan heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ile bir araya geldi. Heyet kayısı pazarının bir önce Elazığ’da kurulması için taleplerini iletti.

Milletvekili Demirbağ, Baskil Demirlibahçe Köyü’nü Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Baskil’e bağlı Demirlibahçe Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Baskil’i Ziyaret Etti

İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, Baskil'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akın: Baskil’e 2 Bin Konut Yapılması Şart

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ'ın Baskil İlçesinde biz dizi temaslarda bulundu. Başkan Akın, Baskil’de 2 bin konut ve iş yerinin yapılması gerektiğini ifade etti.

Başkan Dumandağ Baskil’e Yerleşen Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Meclis Başkanı Aydın Torgut ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber ülkemizde yaşanan büyük deprem sonrasında Baskil’e yerleşen depremzede vatandaşlar ile bir araya geldi.

Milletvekili Demirbağ, Baskil’de Depremzede Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, depremden sonra Malatya'dan Baskil İlçesine bağlı köylere gelen Malatyalı ve Elazığlı depremzedelerle bir araya geldi.

Müdür Polat: Baskil’deki Depremzedeler İçin Her Türlü Sağlık Tedbiri Alınmıştır

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Baskil’deki depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Vali Toraman, Baskil'de depremzede için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Baskil ilçesinde kalan 24 bin 700 depremzede için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziver Vakfı Baskil’deki Depremzedeleri Unutmadı

Yaşanılan deprem felaketinin ardından enkaz kaldırma, gıda ve erzak dağıtımıyla afetzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam eden Ziver Vakfı koordineli bir şekilde çalışmalarına sürdürüyor.

Kapalı Köy Yollarının Ulaşıma Açılması İçin Çalışmalar Sürüyor

Elazığ’da başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Elazığ merkez, Ağın, Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Keban, Kovancılar ve Palu ilçelerinde toplam 125 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarının açılması için İl Özel İdaresi ekipleri yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Üreticiler, Bireysel Sulama Sistemleri Hakkında Bilgilendirildi

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ağın, Keban ve Baskil ilçelerinde bireysel sulama sistemleri alanında faaliyet gösteren üreticileri bilgilendirdi.