SON DAKİKA

Ekonomi

Elazığ ekonomi haberleri, ekonomik ve iş dünyasından gelişmeleri Elazığ haber sitesi Elazığ Haber Ajansı ile takip edin.

Ekonomi Haberleri

Elazığ’da Şubat Ayında 21 Milyon 240 Bin Dolarlık İhracat Yapıldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi Şubat Ayı ihracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da Şubat ayında 21 milyon 240 bin dolarlık ihracat yapıldı.

Başkan Alan, Elazığ’ın Problemlerini Bakan Şimşek’e İletti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ iş dünyasının talep ve beklentilerini Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e iletti.

Başkan Alan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu İle Görüştü

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ankara temasları kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Mehmet Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

MÜSİAD Şube Başkanı Gürkan Şubat Ayı SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şubat ayı SAMEKS verileri açıklandı. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan Şubat Ayı SAMEKS Verilerini değerlendirdi.

Başkan Alan: Hizmetlerin Kaynağı Vergidir

Elazığ Defterdar Vekili Ahmet Fatih Göksal ve beraberindeki heyet,  Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris  Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Alan: Genç Zihinlerden Umutluyuz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, üye ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Havabulut: Kredi Kartlarına Yapılacak Düzenleme Düzeni Bozar

Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, kredi kartlarında yapılacak düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı. 

Vali Toraman, EOSB’de İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Organize Sanayi Bölgesini (EOSB) ziyaret etti. 

Altın Fiyatlarında Yüzde 25 Yükseliş Bekleniyor

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarında yüzde 25 oranında yükseliş beklediklerini açıkladı. 

Arslanlı A.Ş’den, Ortadoğu’ya Distribütörlük

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerindeki 100 yıllık bilgi ve tecrübesi ile alçı ve yapı kimyasalları alanında söz sahibi olan Arslanlı Alçı ve Ham Maddeleri Tic. San. A.Ş, 82 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, ülke ihracatına önemli katkılarda bulunurken, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da sağlam ve doğru adımlar atarak büyümeye devam ediyor. 

Elazığ İhracatında Büyük Düşüş

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), İllere göre Ocak ayı ihracat rakamlarını açıkladı.

Elazığ’ın gururu ve umudu!

Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Burak Soylu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı ziyaretlerine eşlik etmesi hem iş dünyası hem de Elazığ adına gurur ve onur kaynağı oluşturuyor.

Elazığ'da Genç Girişimciler Bir Araya Geldi

Elazığ’ın ekonomik kalkınmasına katkı amacıyla çalışmalarını yürüten genç iş insanları ve genç girişimciler bir araya gelip istişare toplantıları yaparak güçlerini Elazığ’ın gelişmesi yönünde birleştirmeye devam ediyorlar.

Elazığ TSO’nun Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

Elazığ’da yatırım, istihdam ve üretimin artırılması yönünde önemli çalışmalar yürüten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik eğitim seminerlerini de aralıksız sürdürüyor.

Başkan Alan Müjdeyi Verdi; Elazığ’a Savunma Sanayi Yatırımları Geliyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, savunma sanayi alanında yatırımları olan dev şirketlerin Elazığ'a yatırım yapacakları müjdesini verdi.

Başkan Alan: Sulama Projelerine Yüzde 50 Hibe Verilecek

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, kırsal kalkınma destekleri kapsamında, tarımsal sulama sistemlerini verilecek yüzde 50 hibeyle ilgili açıklamada bulundu.

Elazığ TSO Başkanı Alan: Firmalarımızın Başarısıyla Gurur Duyuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, istihdam ve üretim alanında ilimiz ekonomisine katkıda bulunan işletmeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Gürkan Ocak Ayı SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ocak ayı SAMEKS verileri açıklandı.

Elazığ’ın 2023 İhracat Rakamları Açıklandı

Türkiye İhracatçılar Meclisi 2023 yılının ihracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da 2023 yılında 356 milyon 568 bin dolarlık ihracat yapıldı.

Toplam 514 haber.