HABER: VEDAT YETİK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 7 Ocak tarihinde AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı olarak kamuoyuna ilan edilen mevcut belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ankara'daki tanıtım toplantısının ardından Elazığ'a gelerek seçim çalışmalarına başladı. 

Elazığ havalimanında binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Şerifoğulları AK Parti İl Teşkilatı ve Milletvekilleriyle yaptığı değerlendirme toplantısının ardından kolları sıvayarak sahaya çıktı. 

"Yeniden Elazığ Yeniden AK Parti, İlk günkü hizmet aşkımızla Elazığ için yola devam" sloganıyla çalışmalarına start veren Başkan Şerifoğulları, bugün Hacı Tayyar Çelik Camii'nde sabah namazımızı eda etti, şükür duası yaptı, ardından Elazığ'ın kanaat önderlerinden Molla Hayrettin Hoca'yı ziyaret ederek hayır duasını aldı. 

Başkan Şerifoğulları yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün Elazığ'da yayın yapan yerel televizyon kanalları, gazeteler ve internet haber sitelerini gezerek çalışmalarında kolaylıklar diledi, yeni hizmet dönemine ilişkin hedeflerini paylaştı. 

Başkan Şahin Şerifoğulları'nın 31 Mart'a kadar yoğun bir tempoyla Elazığ'ı adım adım gezerek seçim hazırlıklarını sürdüreceği gözleniyor.

 YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, geçen 5 yılda Elazığ'da ortaya koydukları vizyon projelerde olduğu gibi önümüzdeki 5 yıllık dönemde de yeni eser ve yatırımlarla Elazığ'ı ihya ve inşa edeceklerini ifade ederek, "Aziz şehrimizde hep birlikte yeni bir destan daha yazacağız." açıklamasında bulundu