Elazığ’ın duayen gazetecisi Zeki Geçkil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla iletişim teknolojisinin zirve yaptığı günümüzde, internet haberciliğini görmezden gelen kesimlere net mesaj gönderdi.

“GAZETETELER VE TV’LER GERİDE KALDI”
Gazeteci Zeki Geçkil, internet haberliğinin önemine vurgu yaptığı bir paylaşımında kağıt gazeteciliğinin günümüzde ilkel kaldığını, televizyon kanallarının da internet gazeteciliğinin yanında gerilediğini ifade etti. 

"İNTERNET GAZETECİLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ BİR ÜSTÜNLÜK"
İnternet Gazeteciliğinde haberlerin ve gelişmelerin anlık olarak okuyuculara aktarıldığını vurgulayan Usta Gazeteci Zeki Geçkil; “Gelişen iletişim teknolojisi internet ve akıllı telefonla çağ atladı. Kâğıt gazete çok ilkel kaldı, artık yetmişlikler bile okumuyor. Tv'ler de internet gazeteciliği yanında yaya kalıyor. Tv'ler bir haberi, görüntüyü, fotoğrafı sürekli ekranda tutamaz. Tekrar vermesi itici oluyor. İnternet siteleri istediğini anlık verir, istediğini istediği kadar sitede tutar. Bu çok önemli bir üstünlük. “ ifadelerine yer verdi. 

"BU GERÇEĞİ GÖRMEZDEN GELENLER VE BUNA ÇANAK TUTANLAR VAR"
Gazeteci Zeki Geçkil, farklı bir paylaşımında ise Elazığ’da bir siyasi parti yönetiminin, parti yararına pratik zeka kullanmadığına işaret ederek, parti yöneticilerini kağıt gazetelere iş verip, herkesin takip ettiği internet medyasını dışladığına dikkat çekti. 
Geçkil, siyasi parti yönetiminin bu tavrına kasıtlı olarak çanak tutan bir kesim olduğuna da dikkat çekti.