İkizler, Aslan, Terazi ve Balık burçları birçok başarıya imza atarak olumlu zamanları keyifle yaşayacaklar. Merkür'ün geri hareketinin olumsuz etkileri bu burçlar için geçerli olmayacak ve peş peşe kazanımlarla yollarına devam edecekler.

İkizler

İkizler burcu için iletişim, başarının kilit noktasını oluşturur. Merkür'ün retrosu sırasında ifade kabiliyetlerini artırarak bu yeteneklerini pekiştirecekler. İletişimde kesinlikle zorlanmayacaklar ve sezgisel anlamda gelişmeler gösterecekler. Bu süreçte İkizler'in başarıları dikkat çekici olacak, endişe duymalarına gerek kalmayacak.

Aslan

Aslan burcu için Merkür'ün gerilemesi gibi astrolojik durumların etkisi minimaldir veya yok denecek kadar azdır. Kendilerine olan güvenleri ve adaptasyon yetenekleri ile dikkat çekerler. Aslanlar çevrelerindeki parlayan yıldız olmaya devam edecek ve karşılaştıkları her türlü zorluğu avantaja çevirecekler.

Terazi

Terazi burcu, Merkür gerilemesi sırasında dahi dengeyi korumanın yollarını bulacak. Çeşitli perspektiflerden olayları değerlendirme yeteneklerini kullanarak çatışmaları erken safhada çözecekler. Ayrıca Terazi, kritik kararlar alırken güçlü sezgilerine dayanarak olası engelleri aşacak.

Balık

Zodyak'ın en sezgisel burcu olan Balık, üstün bir içgörüye sahiptir. Merkür'ün retrosu süresince ne yapmaları gerektiğini sezgisel olarak bilecekler ve bu dönemi yenilikçi fikirlerini gerçekleştirmek için kullanacaklar. Genellikle olumsuz etkilere atfedilen Merkür gerileme dönemi, bu kez farklı ve olumlu bir şekilde değerlendirilebilir.

Merkür'ün geri hareketi korkmamıza ya da cesaretimizi kırmamıza neden olmamalıdır. Bunun yerine, bu süreci zaten deneyimlememiz gereken bir dönem olarak kabullenmeliyiz. Ve bu sürecin bize etkisi tamamen kişisel reaksiyonlarımıza bağlıdır.