k Parti Merkez ilçe Başkanlığı’nın organize ettiği muhtarlar buluşmaları bu kez Hal Köyü’nde yapıldı.

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, il başkanı Şerafettin Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ve birim müdürleri Hal Köyü ve çevre köy muhtarları ile istişarelerde bulundu.

 

 

Hal Köyü Muhtarı Şevket Özbay, kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

 

 

ÇELİK: “SORUNLARA TALEP OLUŞTURDUK VE İLGİLİ YERLERE İLETTİK”

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, merkez ilçe teşkilatı olarak saha çalışmalarında sorunları ve taleplerin ilgili kurumlara iletildiğini söyledi. Çelik, “bizler Merkez İlçe teşkilatı olarak köylerimizi önceki yıllar daha önceki yıllar gezmiştik yine bu meydanda Hal köyümüze de gelmiştik ve burada vatandaşlarımızla hasbihal ederek ilgili sorunları alarak il başkanımıza, milletvekillerimize ve kurum amirlerimize ileterek sorunları çözme noktasında çalışmalarda bulunduk. Her konuyu belki çözemedik ama gücümüz yettiğince elimizden geldiğince sorunlara talep oluşturduk ve ilgili yerlere ilettik” dedi.

 

 

YILDIRIM: “SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA AZAMİ GAYRET SARF EDİYORUZ”

Ak Parti Elazığ il Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilatlar olarak her kesime ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, sorunların çözümü için çalıştıklarını söyledi. Yıldırım, “Her sorunun muhatabıyım ama her sorunu çözeceğim iddiasında değilim. Çözümü noktasında azami gayret sarf ediyoruz, edeceğiz. Bizler yerel siyasi aktörler olarak bu şehirde yapılması gereken her şeyi kendimize muhatap alıyoruz elimizden geldiği kadarda çözüyoruz. Ben il başkanı olarak çözüyorum çözemediklerimi kıymetli vekillerime götürüyorum onlarla birlikte çözemediklerimizi yine birlikte bunun merkezi olan Ankara’ya götürüyoruz oradaki bakanlıklar nezdinde çözmeye çalışıyoruz. Tekbir hedefimiz var çözüm odaklı soruna eğilmek ve çözmek, sorunu masanın altına süpürmek gibi bir huyumuz karakterimizde yok” dedi.

 

 

KELEŞ: “ÇÖZÜM NOKTASINDA ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN ÇABAYI GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUZ.”

Ak parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, devletin imkanları dahilinde sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydetti. Keleş, “Biz bundan sonraki süreçte Elâzığ’ımıza, bölgemize ve Türkiye’mize hizmet edebilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bunu da takip eden vatandaşlarımız görüyordur, 3 vekilimiz, il başkanımız ve belediye başkanımız gerçekten bakanlık nezdinde Ankara’da özellikle şehrimizin kronikleşmiş problemlerini çözüm noktasında elimizden gelen bütün çabayı göstermeye çalışıyoruz. Birçok mesafede kat ettik kat etmeye de devam ediyoruz bunun içinde gece gündüz çalışıyoruz. Köy buluşmalarında da bu bizim 3. Köy buluşmamız ve burayı seçtik Hal Köyü’nü seçtik ve etrafındaki en yakın köylerimizdeki muhtarlarımı buraya toplayarak vatandaşlarımızı buraya toplayarak onların dertlerini, köylerin sıkıntılarını dinlemeye çalışıyoruz” dedi.

 

 

AÇIKKAPI: “VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ, EMRİNDEYİZ”

Ak parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, köylerin hizmet anlamındaki ihtiyaçlarının giderilmesi için çalıştıklarını söyledi. Açıkkapı, “Bizlerle birlikte olsun olmasın, bizlere oy versin vermesin, bizlerle aynı düşünceyi paylaşsın ya da paylaşmasın her bir hemşehrimizin, vatandaşımızın hizmetindeyiz, emrindeyiz. Bu anlamda bizler hem Hal Köyümüze hem çevre köylerimize alması gereken hizmetler noktasında ne ihtiyaçları varsa bizler milletvekilleri olarak teşkilatlarımız olarak muhtarlarımızla birlikte bu ihtiyaçları giderme noktasında elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Biz her şeye rağmen hem ilimize hem ülkemize hizmet noktasında elimizden gelen ne varsa onu yine sağlamaya çalışacağız. Ayağı yere basan öngörülebilir, gerçekleştirilebilir hizmetleri yapma noktasında kurum müdürlerimizle birlikte bizler köylerimize ve ilimize hizmet etme gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

NAZIRLI: “ELAZIĞ’IN BÜTÜN SORUNLARIYLA İLGİLENECEĞİZ”

Ak parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’da, vatandaşın sorunlarının yerinde tespit ettiklerini belirterek, çözüleceğini kaydetti. Nazırlı, “Buradaki bu ekibimiz, bürokratlarımız, il genel meclisimiz vatandaşımızın sıkıntısı neyse yerine gidip yerinde çözüm noktasında ne yapabiliyorsak onun gayretindeyiz. 3 aylık kısa bir süre her hafta bir ilçemizde bir nöbet tutuyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını sorunlarını dinleyip teker teker hepsini not alıp o anda çözüm üretebiliyorsak o anda çözüm üretip eğer o anda çözüm üretemiyorsak hafta içerisinde kendisine vatandaşımıza bilgi vererek hatta zaman zaman bazı konularda risk alarak da işlerimizi çözme gayretindeyiz. Şundan emin olun biz 5 sene boyunca her hafta vatandaşlarımızla bir arada olarak Elazığ’ın bütün sorunlarıyla ilgileneceğiz” dedi.