Türkiye’nin birçok noktasında inşaat faaliyetleri ile istihdam ve hizmet noktasında adından söz ettiren Ziver Holding, iş makinalarına yenilerini ekleyerek kesintisiz hizmet vizyonunu artırdı. Mevcut makine parkına 50 adet silindir ve greyder alımı yapan Ziver Holding, teslimat anlaşması noktasında Wırtgen Group adına Ahmet Uğur Girgin ile Ümit Hepgenç katılım sağlarken Ziver Holding adına Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci ve Satın Alma Müdürü Ergün Deniz katılım sağladı.

“HİZMET SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ” 
Çeşitli alanlarda hizmet ilkesinden ödün vermeden ve istihdamın büyümesini hedeflediklerini söyleyen İş İnsanı Demirci; “Tercihimiz, her zaman kaliteli ve güvenilir olandır. Güler yüzlü personeli ve sınırsız servis imkânı ile Wırtgen Group, güçlü ekipmanlara sahip. Ziver Holding olarak iş gücümüzü güçlendirerek ülkemizin ekonomisini ve güvenirliğini kazanıp istihdam alanında vizyonumuzu artırarak hizmet sağlamaya devam ediyoruz. Ziver Holding, inşaat sektöründe de yenilikleri güvenilir şekilde vatandaşa sunuyor. Wırtgen Group ile makine ekipmanlarını güçlendirerek yola devam ediyoruz. Tam zamanlı hizmet sunmak için hizmeti sağlayacağımız makinalarımızın güçlü olması önemli. Bir işi zamanında bitirmek adına kaliteli, güvenilir ve sağlam iş grubu ile çalışmak büyük önem arz etmektedir. Ziver İnşaatın, başarısının arkasında Wırtgen Group gibi güçlü iş makinaları olan isimlerle çalışıyor olmak işlerimiz açısından bizi rahatlatıyor” ifadelerine yer verdi.

“HİZMETTE İSTİKRARI SAĞLAMAK İÇİN GÜVENİLİR İSİMLERLE ÇALIŞIYORUZ” 
Ne kadar güçlü çalışma gruplarımızı oluşturuyorsak o kadar da istihdamı da arttırdığımızı söylemenin gurur verici olduğunu ifade eden İş İnsanı Demirci; “İnşaat grubumuza 50 adet makine alarak parkımızı güçlendirdik. Sadece var olan hizmetlerle sınırlı kalmayacağız her geçen gün ülkemiz için ve vatandaşımız için çaba göstereceğiz. Başta Elazığ olmak üzere yeni yatırım müjdeleri ile gelmeyi hedefliyoruz. Teslimat anlaşması noktasında Wırtgen Group adına Ahmet Uğur Girgin ile Ümit Hepgenç’e teşekkür ediyorum. Hizmette istikrarı sağlamak için güvenilir isimlerle çalışıyoruz” dedi.