HABER: VEDAT YETİK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim kampanyası sürecinde hitabetinin yanı sıra vücut dili ve giyim kuşamıyla da büyük dikkat çekiyor.

Başkan adaylığının ilan edilmesinin ardından sahaya inen Başkan Şerifoğulları, genellikle lacivert ve kahverengi takım elbise ve beyaz gömlek giyinmeyi, resmi ziyaretlerde kırmızı tonlu kravat takmayı tercih ediyor. Başkan Şerifoğulları’nın saha ziyaretlerinde kravat takmadığı gözleniyor.

Kısa sakalı, tarz haline getiren Başkan Şerifoğulları, saç kesiminde ise klasik modeli tercih ediyor. 

Başkan Şerifoğulları’nın vücut dili incelendiğinde ise gittiği her yerde vatandaşlarla samimiyetle tokalaştığı ve güler yüzlü olduğu gözleniyor.

YÜZÜKLER DİKKAT ÇEKİYOR
Başkan Şerifoğulları, aksesuar olarak saat ve yüzük takmayı tercih ediyor. Başkan Şerifoğulları’nın en dikkat çeken yönü ise taktığı yüzükler oldu. Seçim gezilerine ilişkin fotoğraflar incelendiğinde Başkan Şerifoğulları’nın son bir ayda çok sayıda farklı yüzük taktığı görülüyor. Başkan Şerifoğulları’nın taktığı yüzüklerin özellikle paşa yüzüğü olarak tabir edilen gümüşten ve akik taşından üretilen şık yüzükler olduğu görülüyor. Yüzükler görüntüsünün yanı sıra simgelediği anlamlar için de tercih edilen bir aksesuar olarak biliniyor.

Başkan Şerifoğulları’nın yüzük merakı, Chicago Bulls ve Los Angeles Lakers takımlarının başında olduğu dönemde 11 kez NBA şampiyonluğu kazanan Phil Jackson’nı akıllara getirdi. Jackson, başarısının arkasında yatan sırları ve liderlik tarzını açıklarken o süreçte taktığı 11 farklı yüzüğü gündeme getiriyor, başarısının ardındaki sırrın bu yüzükler olduğuna inanıyor. 

Başkan Şerifoğulları’nın da son bir ayda en az 6 farklı yüzük taktığı görülüyor. Bu yüzüklerin Başkan Şerifoğulları'na başarı ve uğur getirdiğine inanılıyor.