Yeniden Refah Partisi Hürriyet Caddesi Seçim Koordinasyon Merkezi büyük bir coşkuyla açıldı. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve İl Teşkilatı’nın katılımıyla gerçekleştirilen ve vatandaşların adeta akın ettiği SKM açılışı, coşkulu bir mitinge dönüştü. 
2024 mahalli idareler seçimlerine artık sayılı günler kala Elazığ’da Yeniden Refah rüzgarı her geçen gün güçleniyor. Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşarak, şehrin sorunlarına çözüm odaklı hazırladıkları projeleri paylaşmaya devam ediyor.
Açılışta vatandaşlara hitap eden Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Saltanata son, hırsızlığa son. Bizlere yüklediğiniz bu sorumluluğun farkındayız. İstediğiniz şekilde, emrinizde olacak bir yönetim anlayışıyla biz geliyoruz.” dedi. 
SEPTİOĞLU: “EMEKLİYE YENİDEN REFAH KART’LA 2.500 TL NAKDİ DESTEK” 
Alanı dolduran binlerce vatandaşın sloganlarla, alkışlarla desteklediği Başkan Adayı Septioğlu, “Bugün toplumun tüm kesimleri hakkı, adaleti, doğruyu, hukuku, ahlakı bekliyor. Gönlümüzden geçen fakat söylemediğimiz bir konu vardı söylemem konusunda ısrar ettiler, o zaman buradan duyuruyorum. Göreve geldiğimizde emeklilerimizin hepsine Yeniden Refah Kartla 2.500 TL nakdi destek vereceğiz. Bütün ihtiyaç sahiplerine ayrım yapmadan hepsine aynı kartı vereceğiz. Elazığ’ımızın kentsel dönüşüm başta olmak üzere, içme suyu, yollar gibi temel belediye hizmetleri noktasındaki ihtiyaçlarını görüyoruz, biz bunların hepsine vakıfız. Ahlaklı bir şekilde, birlik beraberlik içinde bunların hepsini yapacağız. Siz emredeceksiniz biz yapacağız. Belediye sizin emrinizde olacak. Siz ne istiyorsanız biz onu birlik beraberlik ve huzur içinde Elazığ’a getireceğiz. Sadece Elazığ’la kalmayacağız. Allah nasip ederse Fatih Hocamız ile birlikte Türkiye’ye de refahı getireceğiz. Biz saltanat peşinde değiliz. Biz Külliye’de olmayacağız, biz hizmetin olduğu yerde olacağız.” diye konuştu.