Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisi tarafından Palu ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

Genel Başkan Erbakan, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. 

Yeniden Refah Partisinin Palu'da düzenlediği mitinge binlerce vatandaş katıldı. 

MUHAMMET SEPTİOĞLU: PALU KİMLERİN KORKULU RÜYASI

Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu, mitingde konuştu.

Septioğlu, şunları söyledi: “Ben 31 Mart seçimini mahalli seçim görmüyorum, genel seçim görüyorum. Türkiye’de 920 tane ilçe varken. Neden Palu neden? Palu kimlerin korkulu rüyası. Çünkü geçmişte Palu halkı bunu icra etmiştir. 1969- 1977’de iki dönem bu aziz millet babam Ali Rıza Septioğlu’nu Meclise bağımsız göndermiştir. O günün MC Hükümetini götürüp Ecevit hükümetini getirmiştir. Bunların korkuları… Neden Palu? İşte Palu bu yüzden… Palu zaman zaman Türk siyasetine yön vermiştir. Bugün için de diyorum ki; Palu halkı her zaman hizmetten, birlikten, beraberlikten yanadır. Palu halkı rahmetli Septioğlu’nun eserlerinden bahseder. Benim de 2009-2013 yıllarında yaptığım belediye başkanlığı dönemimdeki hizmetlerimden bahsederler. Bizde ayrım yoktur. Biz hizmetle yarışırız. Bizim inancımızda hizmet Hakk’a hizmettir."

FARUK SEPTİOĞLU: TÜRKİYE’NİN IŞIĞINI ELAZIĞIMIZDAN YAKACAĞIZ

Mitingde konuşan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, mitingde konuşmada; “Şunu diyoruz; Allah’ın izniyle tarihin her döneminde hakkın, adaletin, hukukun yanında yer almış Palu, bugün ne yapacağını gayet iyi biliyordur. Biz edebimizi yukarıdan aldık. Aldığımız yer bellidir. Hepimiz aldık oradan, şükür Allah’a. Riya bizden uzak olsun diyoruz. Ahlaksızlık bizden uzak olsun diyoruz. Korku hepimizden uzak olsun diyoruz. Türkiye’nin inşallah ışığını buradan, Elazığımızdan atacağız ve Türkiye hak ettiği adalete, adil düzene, ahlaka, hukuka kavuşacak inşallah.” İfadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Palu Mitinginde konuştu…

Erbakan’ın konuşmasından başlıklar…

ERBAKAN: “RAHMETLİ ERBAKAN HOCAMIZ GİBİ BİZLERİ DE BAĞRINIZA BASTINIZ”

 

“Sizlerin bu sıcak ve samimi karşılaması, bağrınıza basmanız; yıllar önce Rahmetli Erbakan Hocamızı bağrınıza bastığınız gibi bugün de bizi bağrınıza bastınız. Allah sizlerden razı olsun. Cenabı Allah sizlerin bu sevgisine layık olmayı bize nasip eylesin. Aynı Erbakan Hocamız gibi ihlasla, samimiyetle sizlere hizmet etmeyi ve sizlerin hayır duasıyla anılmayı inşallah bizlere nasip eylesin.”


ERBAKAN: ÜYE SAYISINDA MHP’Yİ GERİDE BIRAKTIK, SIRADA İYİ PARTİ VAR
“Buraya gelirken yolda aldığımız haber; üye sayımız 487 Bin’e çıktı ve MHP’yi de üye sayısı bakımından geride bıraktık. Şimdi önümüzde İYİ Parti var. Bu hızla gidersek, inşallah seçim gelmeden İYİ Partiyi de geçeceğiz. Türkiye’nin üye sayısı bakımından üçüncü büyük siyasi partisi olarak seçimlere gireceğiz. Ayda 75 Bin üye artışı oluyor. Günde 2 Bin 500. Seçimden sonra da bu tempoyla devam edeceğiz. İnşallah birkaç ay içerisinde 1 Milyon hedefini aşacağız. Önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde iktidar arkasından 2028’de iktidar olacağız inşallah.”


ERBAKAN: TÜRKİYE’DE HALKIN YÜZDE 85’İ YOKSUL, YÜZDE 45’İ DE AÇ
“Açlık sınırı 20 Bin liraya dayandı. 17 Bin Lira asgari ücret ve emekliler, milyonlarca insan açlık sınırının altında. Yoksulluk sınırı 53 Bin Lira olmuş. Milyonlarca insan da yoksulluk sınırının altında. Bu rakamlarla Türkiye’de halkın yüzde 85’i yoksul, yüzde 45’i de aç. İşte geldiğimiz nokta bu. Paralar nereye gidiyor? paralar faize gidiyor, israfa gidiyor, imtiyazlı holdinglere gidiyor. Paralar millete kalmıyor. Bu sene bütçeden faize verecekleri para 1.25 Trilyon. Bu para 10 Milyon asgari ücretlinin bir senelik maaşı demek. Bu parayı faize veriyor. 1 Milyon konutu yapıp, bu millete ücretsiz verebilirsin bu parayla. 40 Bin KOBİ kurup, bir işletmede 25 kişi ortalama 1 milyon insana istihdam sağlayabilirsin.”


ERBAKAN: SOSYAL YARDIM ALANLARIN SAYISI 5 KATINA ÇIKTI
“Çay simitle geldi; hurma, pideyle gidecekler. Öyle görünüyor. Yoksulluğu ortadan kaldıracağım dedi; 1 Milyon tane hane sosyal yardım alıyordu 2002’de. 2023 senesinde kaç hane sosyal yardım aldı? 4 Milyon 989 Bin. Yani 22 senede 5 katına çıkarmışlar ihtiyaç sahibi yoksul insanların sayısını.

Aynı tas aynı hamam, borç, faiz, vergi ekonomisine devam ettiler ve işte geldiğimiz nokta ortada. Milletin bankaya borcu 6 Milyar Liradan 2,5 Trilyon Liraya çıktı son 22 senede. 400 Misli artmış. Çiftçinin borcu 2,5 Milyar Liradan 530 Milyar Liraya çıktı. Şimdi bu manzarayı gören millet Yeniden Refah’a koşuyor. Neden? Çünkü Erbakan Hocamızın Başbakan olduğu dönemdeki bolluk ve bereketi çok iyi hatırlıyor da onun için. Bunun için 2028’de Yeniden Refah’ı iktidara taşımamız lazım.


ERBAKAN: FİLİSTİN MESELESİ; OSMANLI’NIN TORUNLARINA YAKIŞIYOR MU?
“Gazze’de asrın soykırımı yaşanıyor. Biz daha Gazzeli, Filistinli kardeşlerimize güvenli koridor oluşturup da insani yardım, gıda ulaştıracağımıza halen daha Siyonist, katil rejime ihracat yapmaya, bunlarla ticaret yapmaya devam ediyoruz. Bunu söylerken utanıyorum. 6 asır Filistin, Kudüs’ün hamisi olan Osmanlı’nın torunlarına bu yakışıyor mu Allah aşkına. Bize mi kaldı bu Siyonistlere mal göndermek. Şu Kürecik üssünü kapatın. İncirlik üssünü kapatın. Telaviv’deki büyükelçimizi geri çekin. İhracatı, ticareti tamamen durdurun. İktidarda olanlara sadece konuşmak olmaz. Sadece kınamak, lanetlemek olmaz. Bunu muhalefet yapar, millet yapar, STK’lar yapar. Yetki sahibi olanlar yaptırım uygulayacak. Fiili adım atacak. Bu adımları atmazlarsa bu mazlumların ahından dünyada da ahirette de kurtulamazlar.”