Yapı Kredi'den vatandaşları heyecanlandıran güzel bir haber geldi: Banka, 1000 TL iade yapılacağını açıkladı. İşte bu kampanya hakkında bilmeniz gerekenler...

Yapı Kredi'nin Nisan ayı süresince devam edecek olan bu özel kampanya, resmi internet sitesinde detaylarıyla yer aldı. Bankalar zaman zaman düzenledikleri bu tür kampanyalarla vatandaşlara cazip kazanç fırsatları sunuyor.

İşte, Yapı Kredi'nin 1000 TL iade kampanyasına dair tüm önemli bilgiler...

YAPI KREDİ 1000 TL'LİK KAMPANYA DETAYLARINI DUYURDU

Yapı Kredi, mobil platformu üzerinden müşteri olanlara özel bir avantaj sunuyor. Banka, mobilden yeni müşteri olup kredi kartı başvurusu yapan kişilere, 24 saat içinde yapılan uçuş bilet alımlarında 1000 TL iade sağlayacağını duyurdu. İşte bu kampanyanın tüm detayları...

1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında "YKUCAK1000" kampanya kodunu kullanarak Yapı Kredi’ye ilk kez müşteri olanlar, bu fırsattan faydalanabilecek.

Kampanya, Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip "Yapı Kredi Müşterisi Ol" seçeneği üzerinden işlem yaparak banka müşterisi olanlar için geçerli olacak. Bu adımları izlemeyenler kampanyadan yararlanamayacak.

Müşteri olduktan sonra bireysel kredi kartı için yapılan başvurular, onaylandıktan ve kart kullanıma açıldıktan sonra, kampanya kapsamına girecek. Müşteri olurken kullanılan referans kodu alanına kampanya kodu girilmesi şart.

Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra, ilk 24 saat içinde alınan uçak biletleri için bu fırsat geçerli olacak. Müşteriler, Yapı Kredi Mobil'deki "Kredi Kartlarım" menüsünden dijital kart tanımlayarak ya da kart seçimi sonrasında dijital kart işlemleri adımlarını takip ederek bu avantajdan yararlanabilir.

Uçak bileti alımı Yapı Kredi Dijital Kart ile yapılmalı ve 24 saat içinde tamamlanmalıdır. İlgili biletler için kampanya, Türk Hava Yolları/Anadolu Jet, Pegasus ve SunExpress uçuşları ile sınırlıdır.

1-30 Nisan tarihleri arasında kullanılan bu kampanya kapsamında sağlanan 1000 TL indirim, 10 Mayıs 2024'te ilgili kredi kartına yüklenecek. Eğer bilet iptal edilirse, karttaki bu bakiye geri alınacak.