HABER: VEDAT YETİK

Seçim yarışını kazanmak için sahada kampanyalarını yürüten Belediye Başkan adaylarının yanı sıra siyasi parti teşkilatları da adaylarına destek vermek için şehri adım adım geziyor. 

Elazığ’da yerel seçim sürecinde sahada en fazla kendini hissettiren AK Parti, yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu kapsamda AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ İl Merkezi başta olmak üzere kentteki toplam 20 Belediye başkanlığını kazanmak ve partinin oy oranını yükseltmek için durmadan, yorulmadan sahada aktif faaliyet yürütüyor. 

Göreve geldiği 2020 yılından bu yana Elazığ’da AK Parti’nin oy çıtasını yükselten Başkan Şerafettin Yıldırım, partisinin vizyonu ve misyonunun temel taşını oluşturan gönül siyasetini başarıyla yerine getiriyor. 

BAŞKAN YILDIRIM GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
Saygın ve bilge kişiliği ile Elazığ siyasetine damgasını vuran AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, sadece seçim döneminde değil, yaşamın her anında vatandaşlarla birlikte olup, gönüllere dokunuyor. 

Gittiği her yerde vatandaşların büyük bir teveccühü ve sevgisi ile karşılanan Başkan Yıldırım’ın bu siyasi çizgisi, siyasette örnek teşkil ediyor. 

Başkan Yıldırım’ın seçim gezilerinde tebessüm ettiren görüntüler de ortaya çıkıyor. Yıldırım, Kovancılar ilçesinde ziyaret ettiği bir fırında işletme çalışanlarına kolaylıklar diledi, sohbet etti.  

Mesleğe bir anda merak salan Başkan Yıldırım, önlüğü giyindi, hamur açtı. Ustalardan aldığı tüyolarla hazırladığı peynirli ekmeği fırına süren Yıldırım, yorgunluğu alan keyifli bir anıyı fotoğraf karelerleriyle anılaştırdı. 

Başkan Yıldırım’ın vatandaşlara olan sıcak yaklaşımı ve samimi diyaloğu bir kez daha takdir topladı.