Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 7/24 aralıksız bir şekilde çalışan belediye personellerinin ve ailelerini sevindirecek bir karara imza attı. Başkan Şerifoğulları, ülke genelinde yaşanan yüksek enflasyon karşısında belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 103,8 oranında zam yaptı. 

TÜRKİYE’NİN EN İYİ TOPLU SÖZLEŞMESİ
Türkiye’nin en genç belediye başkanı olarak seçildiği günden bu yana yaptığı hizmetlerle vizyon projeleri şehre kazandıran Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir yandan da belediye personellerinin ekonomik anlamda refaha erişmesi için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları, ülke genelinde yaşanan yüksek enflasyon karşısında belediye personellerinin maaşlarına yüzde 103,8 oranında zam yaparak, Türkiye’nin en iyi sözleşmesine imza attı. Bu sözleşmeyle beraber en düşük işçi maaşı 20.026 TL oldu.

“BÜYÜK BAŞKAN”
Zam kararının ardından işçiler, belediye binası önünde Başkan Şahin Şerifoğulları’nı davul klarnet eşliğinde çiçeklerle karşıladı ve kendisine teşekkür ettiler. Araçtan iner inmez alkış tufanı koparken Başkan Şerifoğulları’na çalışanlar tarafından çiçek taktim edildi ve ‘Büyük Başkan’ tezahüratları yapıldı.

“BELEDİYE PERSONELİ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR”
Çiçeklerle karşılanan Başkan Şerifoğulları burada yaptığı değerlendirmede; “tüm personelimiz ile bu şehre hizmet etmek, gelişimine katkı sağlamak, yaşanabilir şehirler arasında daha ön sıralara taşımak için çalışıyoruz. Bu şehir ve insanları çok değerli. Yapmış olduğumuz her şey şehrimiz adına çok kıymetli. Allah yardımcımız olsun. Durmadan koşacağız, hizmet ve fedakarlık edeceğiz. Herkes bayram yaparken belediye personeli çalışıyor. Herkesin evinde ve yatağında rahat bir şekilde uyuyabilmesi için belediye personeli gece gündüz demeden çalışıyor” dedi.

“DAHA ÇOK YÜRÜYECEK YOLUMUZ VAR”
Enflasyon noktasında ezilmemelerini, şehre hizmet noktasında daha bir aşkla, sevdayla çalışmanız noktasında güzel bir iş sözleşmesi imzaladıklarını belirten Başkan Şerifoğulları;  “Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Bizim sizlerle daha çok yürüyecek yolumuz var. Bu kutlu yürüyüşümüzü hep birlikte sürdüreceğiz.” dedi.