Bayram vesilesiyle Bursa'daki ihtiyaç sahibi aboneler, elektrik faturalarının sıfırlanmasıyla çifte mutluluk yaşadı. Uludağ Elektrik tarafından yapılan açıklama ile birlikte, bu aboneler için elektrik faturaları geçici olarak ücretsiz hale geldi. Yapılan açıklamaya göre, bir hayırsever iş insanı, Bursa'daki ihtiyaç sahibi kişiler adına toplam 200 bin liralık elektrik faturasını karşıladı. Bu jest, bayram sevincini iki katına çıkardı ve yüzlerce kişiye müjde oldu.

ELEKTRİK O KİŞİLER İÇİN BEDAVA OLDU

Bursa'da, Uludağ Elektrik'in bildirdiğine göre, ismi açıklanmayan bir hayırsever iş insanı, şehirdeki 400'den fazla kişinin elektrik faturalarını ödeyerek destek oldu. Maddi sıkıntı çeken ailelere yardım amacıyla firmanın iletişime geçtiği belirtildi.

ELEKTRİK FATURASI SIFIRLANDI

Uludağ Elektrik yetkililerinin belirlediği, ödeme güçlüğü çeken, sosyal yardım alan ve evlerinde tıbbi cihaza bağlı hastaları bulunan 600'den fazla abonenin faturası, yardımsever bir iş insanı tarafından ödendi. Toplam 400'den fazla abone adına yapılan bu ödemeler, 200 bin lira tutarında gerçekleştirildiği bildirildi.