25 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Gençler, Yıldızlar, Minikler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda Ülkemizi ve ilimizi temsil eden sporcular;  Yusuf Eren Yıldırım, Orhan Bulğak ve Deniz Şengür,  Antrenörleri Abdullah Alan, Zülfü Topuz ve Mustafa Karadağ ile birlikte sporcular katılım göstererek Avrupa dereceleri elde ederek döndüler.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne gelen Antrenörler Abdullah Alan, Zülfü Topuz ve Mustafa Karadağ ile sporcular Yusuf Eren Yıldırım, Orhan Bulğak ve Deniz Şengür Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret etti.

 

 

Doç. Dr. Mustafa Karadağ açıklamasında, “İstanbul da yapılan Gençler Yıldızlar Minikler Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım Antrenörü olarak görev yaptım. Dereceye giren Elazığlı sporcularımızı ve milli takımımızı kutluyorum. Bu başarının mimarlığında Üniversite-Gençlik ve Spor Müdürlüğü KİCK BOKS Federasyonu iş birliğini çok değerli buluyorum. Elimizi hepberaber Taşın altına koyarak Kick Boks’u ve sporu daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Hem ilimizi hem de ülkemizi temsil etmek üzere İstanbul’da gerçekleştirilen Gençler, Yıldızlar, Minikler Avrupa KİCK BOKS Şampiyonası’na katılan sporcularımız ve antrenörlerimiz önemli başarılar elde ederek bizleri çok mutlu ettiler. Müdürlüğümüzü ziyaret eden antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ederiz” denildi.