AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Mollakendi'de seçim koordinasyon çalışmaları kapsamında AK Parti Mollakendi Belediye Başkan Adayı Mehmet Mustafa Ayaz ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Milletvekili KELEŞ, bölgedeki seçim koordinasyon merkezinde gerçekleştirilen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Toplantıda konuşan Milletvekili KELEŞ, AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarı hikayelerine vurgu yaparak, "Bizler, halka hizmeti Hakk'a hizmet anlayışıyla sürdüren bir dava hareketiyiz. Mollakendi'de de bu anlayışla hareket edecek, insanımızın refah ve huzurunu en üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız" dedi.

Etkinliğin ardından Milletvekili KELEŞ, bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi. Esnaflara hayırlı işler dileyen ve vatandaşların güleryüzüne teşekkür eden KELEŞ, "Gönüller yapmaya, gönüllere dokunmaya geldik. Her zaman olduğu gibi, vatandaşlarımızın yanında, onların sesi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.