K Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 1 Ekim itibarıyla başlayan yeni yasama yılıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Genel kurul çalışmalarının da başlamasıyla meclisin yoğun bir çalışma sürecine gireceğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı, Elazığ'ı TBMM'de Plan ve Bütçe Komisyonunun yanı sıra AK Parti Meclis Grup Yönetiminde de temsil etmenin heyecanı ve gururunu yaşayacaklarını ifade etti.

Elazığ’a hizmet noktasında, AK Partili milletvekilleriyle 28. dönemin başlangıcından bu yana girişimde bulunduklarını ve bulunmaya devam edeceklerini vurgulayan Açıkkapı, “Aziz şehrimize, kıymetli hemşehrilerimize hizmet için gerek bakanlıklarla, gerek ilgili kurumlarla temasımızı sürdüreceğiz. Bu kapsamda ilk görüşmemizi de gerçekleştirdik. TBMM'nin açıldığı gün olan 1 Ekim'de, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret edip, şehrimizin taleplerini ileterek, ilimize yönelik projeler konusunda bakanımızla istişarede bulunma fırsatı elde ettik. Bakanımıza misafirperverliklerinden ve ilimize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz," dedi.

 

 

“TÜRKİYE YÜZYILININ PARLAYAN YILDIZI AZİZ ŞEHRİMİZ ELAZIĞ OLACAK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye yüzyılı vizyonu kapsamında var güçleriyle çalışacaklarını belirten Milletvekili Açıkkapı, "Bizler liderimizin gösterdiği yolda, yılmadan, yorulmadan çalışacak, ülkemiz ve aziz şehrimizin sorunlarının çözümü ve daha güzel yarınlar için tüm gayretimizi ortaya koyacağız. Türkiye yüzyılının parlayan yıldızı Elazığ olacak. Rabbim, bizleri Elazığ'ın güzel insanlarına mahcup etmesin inşallah" dedi.