HABER: VEDAT YETİK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, 31 Mart yerel seçimler öncesi mal varlığını açıkladı. Aygen belediye başkanı seçilmesi halinde mal varlığında bir değişiklik olmayacağını söyledi. 

MHP Başkan Adayı Aygen, Kanal 23 Televizyonunda Ceylan Tümen’in sunduğu Seçime Doğru Programında seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Aygen, "Şu anki mal varlığınızla Başkan olduğunuz zamanki mal varlığınız arasında bir fark olacak mı?" şeklindeki soruya şöyle vecap verdi:

“Benim kazandığım bir mal yok. Benim babamdan kalma malım var. 50 sene önceki şeyler. Adana Yüreğir Köprülü mevkiinde 2900 m2 arsa var. Burada 2/1 hissem var. Adana Yüreğir Köprülü mevkiinde 2100 m2 arsa var, 6/1 payım var. Kardeşlerim var. Amcam çocuklarının hisseleri var. Yine Adana Yüreğir Köprülü mevkiinde 7600m2 arsada, 773/1 hissem var. Bir de Elazığ Nailbey Mahallesi İstasyon caddesinde 120 m2 dairem vardı. Depremde ağır hasar gördü, yıkıldı. Bir de Nailbey Mahallesinde 70 M2 bir dükkanım vardı, depremde o dükkanda hasar gördü. Bir de benim 1994 model Tofaş marka arabam var. Benim mal varlığım bu. Seçildiğim halde de hiçbir şey değişmez. Mümkün değil. Beni tanıyanlar tanır. Bizim haramla işimiz olmaz.”