Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen'i ziyaret etti.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Atilla Çerkez ve Türk Sağlık-Sen Başkanı Reşit Kılıç ile bir araya gelen Aygen, Elazığ için projelerini ve vizyonunu paylaştı.

Ziyaret sırasında Aygen, kamu ve sağlık çalışanlarının sorunları ve beklentileri hakkında bilgi aldı. Kamu çalışanlarının hakları ve şehrin sağlık hizmetleri konusunda MHP'nin çözüm önerilerini aktardı.

ELAZIĞ'IMIZA HİZMET EDECEK HER TÜRLÜ GİRİŞİMİ DESTEKLİYORUZ
İl Temsilcisi Atilla Çerkez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Kamu çalışanlarının ve özellikle sağlık sektörün içinde bulunduğu durumu masaya yatırdık. Kendisinin fikirlerini değerli buluyor ve Elazığ'ımıza hizmet edecek her türlü girişimi destekliyoruz" diye konuştu.

MURAT BEYE KEFİLİM
Türk Sağlık-Sen Başkanı Reşit Kılıç ise ; “Elazığ Belediyesi bizim yitiğimiz geri almalıyız, alacağız.” diyerek “Gelecek nesillerin bizden hesap sormaması için gücümüzü sonuna kadar kullanacak. Bir ülküdaşımızı üyemizi her şeyine kati bir şekilde kefaret göstererek belediye başkanı seçtireceğiz. Bu bizim şehrimize borcumuzdur. Vebalden kurtulmamızın tek yolu budur. Sözün özü 10 yıl beraber çalıştığım Murat beye kefilim” ifadelerini kullandı.

BELEDİYEYİ ALMAK ZORUNDAYIZ VE ALACAĞIZ
Aygen, yaptığı konuşmada  “Firkattan  vuslata dönüştüreceğiz Elazığımızı. Hukukun bittiği yerde ahlak başlar ama ahlak en çokta kenti yönetene lazımdır. Biz bu belediyeyi almak zorundayız, gençlerimiz için, çocuklarımız için, torunlarımız için bu şehir için belediyeyi almak zorundayız ve alacağız.” İfadelerini kullandı.
Ziyaretler, Doç. Dr. Murat Aygen'in şehrin çeşitli kesimleriyle buluşarak görüş alışverişinde bulunma ve şehrin sorunlarına çözüm önerileri getirme hedefi doğrultusunda devam edecek.