Şok Market'in resmi internet sitesinde yayımlanan 17 Nisan 2024 tarihli aktüel ürün kataloğu, çeşitli fırsatlarla dolu yeni ürünleri tanıtmakta. 17 Nisan 2024 Çarşamba günü, Şok marketlerinde müşterileri hangi ürünlerin beklediği merak konusu. İşte, bu tarihte reyonlarda yerini alacak aktüel ürünler hakkında bilgiler:

Şok'un 17 Nisan 2024 tarihli aktüel ürünler kataloğu, "Mutlu Bebekler-Mutlu Çocuklar Şok'u Seviyor" ve "Şok Ekstra Ürünler" etiketleri altında sunulan cazip ürünleri içermekte. Bu hafta, bebek mobilyaları, bebek tekstilleri, bebek bakım ürünleri, eğitici ve öğretici oyuncaklar ile temel ihtiyaçlar kategorisinde ürünler öne çıkıyor. Katalogda belirtilen bebek mobilyası ürünlerinden bazıları şöyle: Bebek Konfor Ahşap Hamak 999 TL, Elyese Ahşap Bebek Beşiği 3799 TL, Çocuk Oyun Çadırı 399 TL. Bu ürünler 6 taksit imkanı ve ücretsiz kargo fırsatıyla sunulacak.

Diğer sayfalarda ise teknoloji ürünleri, bebek tekstil ve bakım ürünleri gibi kategorilerde indirimli fiyatlar dikkat çekiyor. Örneğin, Rampage markalı mikrofonlu kulaklık 649 TL, TWS mikrofonlu kulaklık ise 329 TL fiyat etiketiyle listelenmiş. Bebek grubunda ise; %100 Pamuk Bebek Nevresim Seti 199 TL, Bebek Yorgan 145 TL gibi ürünler öne çıkıyor.


Şok aktüel ürünler kataloğu, sadece Şok'ta ve Cepte Şok'ta geçerli olacak büyük indirimlerle de temel gıda, temizlik ve hijyen ürünlerini içeriyor. Örneğin, Çamlıca şekersiz gazoz 4x200 ml 40 TL, Ülker Bebe Bisküvi ise 29 TL'den satışa sunuluyor.


Bu detaylar ve daha fazlası için Şok Market'in resmi internet sayfasını ziyaret edebilir, bir sonraki kampanya dönemi için yeni fırsatları takip edebilirsiniz (www.sokmarket.com.tr)