Yapı Kredi, emekli maaşlarını tercih edenlere 18 bin liraya kadar nakit promosyon sunuyor. 28 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasında Yapı Kredi'den emekli maaşı almayı taahhüt eden vatandaşlar, 15 bin liraya kadar nakit promosyon kazanma hakkı elde ediyor.

Ayrıca, iki fatura ödeme talimatı ile ek bin lira, ilk kez kredi kartı çıkaranlar veya mevcut kartlarıyla bin lira ve üzeri alışveriş yapanlar için ek bin lira ve Yapı Kredi Mobil uygulamasını ilk kez kullanmaları durumunda da bin lira ekstra nakit ödül kazanabiliyorlar. Böylece, toplamda 18 bin liraya varan bir promosyon elde edebiliyorlar.

Emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşımak isteyen mevcut Yapı Kredi müşterileri, Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi veya 444 0 444 / 0850 222 0 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi üzerinden kolayca taahhüt verebilir.

Yapı Kredi müşterisi olmayan emekliler ise, e-Devlet üzerinden emekli maaşlarını Yapı Kredi’ye aktarma şansına sahiptir.

GARANTİ BBVA’DAN 15 BİN LİRA PROMOSYON

Garanti BBVA ise emeklilere 15 bin lira nakit promosyon sunuyor. Garanti BBVA müşterisi olmayanlar, bankanın mobil uygulaması üzerinden şubeye gitmeksizin banka müşterisi olabilir ve emekli maaşlarını buraya taşıyarak promosyon avantajlarından yararlanabilirler.