Keban Göldere köyünde yapımı tamamlanan Elif Hatun Camii’nin açılışı gerçekleşti. Elif Hatun Camii kılınan Cuma namazı ile ibadete açıldı.

Göldere Köyü Muhtarı Hüseyin Turan, caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Caminin yapımına öncülük eden İş İnsanı Hadi Turan ise caminin yapımında destek olanlara teşekkür dileklerini ileterek: “bir eksikliğimiz vardı bizde bu köyün bir neferi olarak böyle bir işe kalkışmaya karar verdik geçen sene. Buradan emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum çünkü biz bu işe başlarken birisi iki bileziğinin birini bize verdi. Vahap Balcı 3 ay burada çalıştı iş bitince bana borcunuz yok diyerek annesi bir çeyrek ve sonrasında bir yarım altın daha vermiş. Bu tür değerlerin yapılmasında bizim bu işi bu eksikliği yapılması daha şevk verdi. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, camilerin bir ihtiyaç olduğunu söyleyerek: “caminin temelini bir Cuma mübarek günde atmıştık yine bir Cuma günü caminin açılışını yapıyoruz. Önceki camiyi gördüm eskiydi ve köye yetersizdi. Allah’a şükür Müslüman bir toplumuz ibadetlerimizi yapmamız için camilere ihtiyacımız var bu caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. “ifadelerini kullandı.

Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ konuşmasında, camilerin önemine değindi.