İş hayatında başarı çıtasını her geçen gün yükselten ve bilişim sektöründeki yatırımlarıyla adından söz ettiren Elazığlı iş insanı Burak Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı ziyaretlerine eşlik ederek ülkeler arası işbirliği yatırımlarına yönelik faaliyetlere katkı sunuyor. Soylu’nun üst düzey ziyaretlere katılması iş dünyası ve Elazığ adına gurur ve onur kaynağı oluşturuyor.  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Hükûmetler Zirvesi vesilesiyle Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde, onur konuğu olarak katıldığı Hükûmetler Zirvesi’nde bir konuşma yaptı ve temasları kapsamında uluslararası yatırım şirketleri ile Emirlik ailelerine ait şirketlerin temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşik Arap Emirlikleri’ne gerçekleştirdiği ziyarete Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Burak Soylu da eşlik etti. Soylu, ziyarette çeşitli temaslarda bulunarak, program çerçevesinde gerçekleştirilen faaliyetlere katkı sundu.

İş insanı Burak Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan, Katar ve Mısır'a gerçekleştirdiği ziyaretlere de eşlik etmişti. 

Burak Soylu’nun üst düzey ziyaretlere katılarak, edindiği bu konum Elazığ'da büyük bir gurur kaynağı oluştururken, kentin geleceği adına büyük bir fırsat ve umut olarak yorumlandı. 

BURAK SOYLU KİMDİR?

Burak Soylu, 1988 yılında Elazığ’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Elazığ’da tamamladı.
İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2010 yılında mezun oldu. 2011 yılında avukatlık ruhsatını ve noterlik belgesini aldı.
İş hayatına ortaokul yıllarında 1988’de kurulan aile şirketi Soylu Evliyaoğlu Turizm’de başladı. 2010 yılında şirketin yönetim kurulu başkanlığna getirildi.  
Üniversite yıllarında KOSGEB proje desteğiyle biletdukkani.com platformunu, ardından da Roof Stacks yazılım şirketini kurdu.
Soylu, daha sonra enerji, bilişim ve medya sektörlerinde de yatırımlara başladı.
Yatırımlarını her geçen gün büyüten Burak Soylu, 2019 yılında şirketlerini Har Group çatısı altında yapılandırdı.
Grup şirketlerinden olan ve yazılım alanında faaliyet gösteren Roof Stacks, biletdukkani.com platformunun yanı sıra, birçok yenilikçi projeye de imza attı.
Roof Stacks tarafından rehberliğin seyrini değiştirecek “GoArt” artırılmış gerçeklikle sanal mobil rehberlik teknolojisini hayata geçirdi. Proje kısa sürede dünya genelinde büyük dikkat çekti. 
Azmi, vizyoner ufku ve enerjisi ile öncülüğünü yaptığı her alanda başarısı çıtasını yükselten Elazığlı genç iş insanı Burak Soylu, memleketinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışında da yatırım alanları oluşturarak ticari yelpazesini genişleterek hem ülke ekonomisine hem de istihdama katma değer sağlıyor.