Ramazan etkinlikleri kapsamında sevilen ve ilgiyle izlenilen çizgi filmlerden Niloya Çocuk Tiyatrosu çocuklarla buluştu.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'ni dolduran çocuklar; çizgi film karakterleriyle birlikte hem şarkı söyleyip dans ettiler hem de spor yapıp doyasıya eğlendiler.

Niloya ekibini sadece çocuklar değil, aileleri de keyifle izledi.

Çocuklara unutulmaz bir gün yaşatan çizgi karakterler, hem çocuklardan hem de ailelerinden tam not aldı.

ÇOCUKLAR ETKİNLİK ALANINI DOLDURDU

Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan çocuklar, Niloya gösterisinin ardından kendileri için düzenlenen oyun araç ve gereçleriyle donatılan çocuk etkinlik alanında doyasıya eğlendiler.

Sihirbazlık gösterileri, yüz boyama etkinliği, Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu, ip atlama, ip çekme, çuvalla koşma, hulahop çevirme gibi yarışmalarla dolu olan alanda keyifli bir gün geçirdi.

 

 

Çocuklar ve aileleri düzenlenen Elazığ Belediyesi Ramazan etkinliklerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ve son derece keyifli vakit geçirdiklerini ifade ederek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Elazığ Belediyesi tarafından kurulan stantta ise çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi.

 

 

BU AKŞAM ADİLE KURT KARATEPE SAHNE ALACAK

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 24 Mart Pazar günü (Bugün) saat 20.30’da Adile Kurt Karatepe dinleyicileriyle buluşacak.

YARIN AKŞAM ÖMER AHMET TURAN ELAZIĞLILARLA BULUŞACAK

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 25 Mart Pazartesi günü (Yarın) saat 20.30’da sevilen sanatçı Ömer Ahmet Turan dinleyicileriyle buluşacak.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.