AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları arasında yaşanan gerginlik sahadaki seçim çalışmalarına da yansıdı. 

AK Parti'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yerel seçim çalışmalarını milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı ile birlikte Elazığ merkezde sürdürürken, Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın ilçe ve beldeleri ziyaret etmesi dikkat çekti.

Daha da dikkat çeken durum ise Milletvekili Nazırlı'nın ilçe ve belde ziyaretlerine Elazığ merkez belediye başkan aday adayları Ramazan Gürgöze, Haydar Evliyaoğlu ve Ali Tekataş'ın da eşlik etmesi oldu. 

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı dünkü programı kapsamında Palu ilçesi ve Erimli beldelerini ziyaret etti, vatandaşlarla görüşüp sorun ve talepleri dinledi. Milletvekili Nazırlı'nın ziyaretlerine Elazığ merkez belediye başkan aday adayları Ramazan Gürgöze, Haydar Evliyaoğlu ve Ali Tekataş da katılmış, heyet birlikte fotoğraf çektirmişti. 

Milletvekili Nazırlı ve Belediye başkan aday adaylarının ziyaretlerde verdiği poz tartışları da beraberinde getirdi. 

Milletvekili Nazırlı'nın yerel seçim çalışmalarını aday adayları ile birlikte sürdürmesi bir yerlere mesaj niteliği taşıdığı ifade ediliyor.