Görev süresinin ilk 5 yıllık döneminde Elazığ’a değer katan projeleri yatırıma dönüştüren, insanı merkeze alan belediyecilik anlayışıyla gönüllerde yer edinen ve gerçek belediyecilik anlayışını ortaya koyan Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Şerifoğulları’na yoğun temposunda, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, DSİ 9. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları ve beraberindeki heyet ilk olarak, DSİ 9. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. DSİ 9. Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ve kurum personelleri ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Şerifoğulları ve beraberindeki heyet ardından, Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan ile buluştu. Seçim süreci ile ilgili istişarelerin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Başkanı Ertan, Belediye Başkanı Şerifoğulları’na başarılar diledi. Şerifoğulları ise misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

 

AK PARTİ ELAZIĞ İL BAŞKANLIĞI, CHP HEYETİNİ AĞIRLADI

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ile birlikte, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Elazığ İl Başkanı Onur Özkan ve CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran’ı, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda ağırladı.

MİLLETVEKİLİ EROL; “ELAZIĞ’A YAPTIĞI HİZMETLERDEN DOLAYI ŞAHİN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyarette açıklamalarda bulunan CHP Elazığ Milletvekili Erol, Elazığ’a yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ederek başarılar diledi. Milletvekili Gürsel Erol; “Elazığ’daki bütün siyasi partilerin il örgütlerini ziyaret ederek, Belediye Başkan Adaylarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. 31 Mart’ta bir yerel seçim var ve partilerimizin adayları mevcut. Şu ana kadar yaşanan seçim kampanyasındaki süreç, hepimizi memnun ediyor. Nezaket kurallarına, şehrimizin gelenek ve kültürüne uygun bir seçim süreci yaşanıyor. Yaklaşık 6 yıldır Elazığ Milletvekiliyim. Bu sürecin 5 yılı da Şahin Başkan’ın Belediye Başkanlığı döneminde geçti. Şahin Başkan’ın Belediye Başkanlığı dönemindeki nezaketinden, Milletvekili-Belediye Başkanı ilişkisinden ve bugüne kadar Elazığ’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreç için de kendisine başarılar diliyorum. Hepimizin ortak beklentisi, iyi bir kampanyanın yaşanmasıdır. Birbirimizin eksiklerini anlatarak değil, bu işi birbirimizden daha iyi nasıl yapabiliriz diye düşünüp, bu yönde hareket ettiğimiz seçim kampanyası yaşayacağız. İlin Milletvekili olarak bize düşen görev de şehrin sükûnetine, hem adaylar hem partiler hem de vatandaşlar arasında uyuma katkı sunmaktır. Ev sahipliği ve nezaketi için Sayın İl Başkanıma, Sayın Belediye Başkanıma ve Parti Yöneticilerine teşekkür ediyor, Şahin Başkan’a başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

BAŞKAN YILDIRIM; “BİZ, BİRLİKTE OLURSAK ŞEHİR KAZANIR, ŞEHRİN İNSANI KAZANIR”

Seçim sürecinde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da; “Nazik ziyaretleri ve davranışlarından dolayı Sayın Erol, Sayın Duran ve değerli haziruna çok teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren şehrin kavgayı değil, birlikte hareket etmeyi sevdiğini söylüyorum. Çünkü bizler bu şehirde doğup büyüdük ve ekmeğimizi burada kazanıyoruz. Özelde bu şehre, genelde de Türkiye’ye bir vatandaş olarak borcumuz var. Borcumuzu öderken her alanda sorumluluk omuzlarımızda. Biz siyasetçiler sorumluluklarımızı yerine getirmek zorundayız. Bunu da yaparken kendi siyasi anlayışımızı vatandaşlarımızla paylaşmak, gönüllere girmek, onlarda kalıcı olmak ve sıcaklığı korumak için çaba sarf ediyoruz. Ancak kırmızı çizgilerimiz var. Bu kırmızı çizgilerimiz de hiçbir zaman bir başka siyasi anlayışın, partinin temsilcisine hakaret, özeline girmek gibi gayriinsani davranışlar olmamıştır ve bunlardan uzak durduk, durmaya da devam edeceğiz. Nezaketten, sevgiden, hoşgörüden kimseye zarar gelmez. Şehir de kavgayı istemiyor. Biz, birlikte olursak şehir kazanır, şehrin insanı kazanır. Dolayısıyla ülkemiz kazanır. 31 Mart akşamına kadar da bu sürecin bu şekilde ilerleyeceğini temenni ediyor ve inanıyorum.” ifadesinde bulundu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, EV SOHBETLERİ PROGRAMINDA SEVGİ VE İLGİ İLE KARŞILANDI

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve beraberindeki heyet, AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği, “Ev Sohbetleri” programına katıldı. Kızılay Mahallesi’nde gerçekleştirilen programda vatandaşlar, Şahin Şerifoğulları’nı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni dönem için de gereken desteği vereceklerini söyledi.

 

 

Vatandaşların sevgi ve ilgisi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları da; “Aileden başlayarak hayatımızın her yerinde fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren kadınlarımızla bir araya geldik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sevdamız olan bu aziz şehri geleceğe hazırlamak, kıymetli hemşehrilerimize hizmet etmek için durmadan çalıştık. Yeni dönem için de, “Yine, yeniden; hazırız, kararlıyız.” diye çıktığımız bu yolda vatandaşlarımız şehrin Şehrül Emin makamını yeniden bizlere teslim ederse, AK Belediyeciliğin AK hizmetlerini şehrimizin her köşesine götürmeye devam edecek ve gerçek belediyecilik anlayışını ortaya koymayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.