Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla medya kurumlarında görev yapan kadın çalışanları ziyaret ederek günlerini kutladı.
Kadınların her alanda olduğu gibi medya sektöründe de başarılarıyla adlarından söz ettirdiklerine dikkat çeken Başkan Gürtürk, ilimizde yayın yapan medya kuruluşlarında görev yapan kadın personelleri iş yerlerinde ziyaret etti. 
 Aile ve toplum yapımızın temel direği olan kadınlarımızın;   eğitimden sanata, ekonomiden siyasete,  medyadan üretime tüm alanlardaki başarılarından gurur duyduklarını ifade eden Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk; “Tarihimiz boyunca hayatın her alanında en ön saflarda yer alan, bugün de mücadeleleri ve başarılarıyla örnek olan bütün kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Yaşamın her alanında başarılarına tanık olduğumuz kadınlarımız, aynı zamanda eş ve anne olmanın getirdiği sorumluluklarının gereğini de büyük bir fedakârlıkla yerine getiriyorlar. Bu özel ve anlamlı günde bizler de Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti olarak yönetim kurulumuzdaki kadın arkadaşlarımızla birlikte medya kuruluşlarımızı ziyaret ederek kadın çalışanlarımızın günlerini kutlamak istedik. Medya sektöründe görev yapan kadınlarımızın başarıları bizlerin göğsünü kabartıyor ve mutlu kılıyor.  İlimiz medyasına katkıları ve emeklerinden dolayı ben kendilerine teşekkür ediyor sevgileri, emekleri ve fedakârlıkları ile şehrimizin umudu olan medyadaki kadın çalışanlarımız ile tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” Dedi.
Başkan Gürtürk, ilimizdeki basın kuruluşlarında görev yapan kadınları tek tek ziyaret ederek günün anısına  karanfil  ve hediyeler takdim etti.