HÜDA PAR Elazığ Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birebir ziyaretler üzerinden sürdürülen çalışmalar çerçevesinin son durağında oda başkanları vardı. HÜDA PAR Elazığ Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı beraberindeki heyetle birlikte oda başkanlarını ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulan ziyaretlerde Kavaklı, Elazığ’a ilişkin hedeflerini ve projelerini aktardı. Kavaklı ziyaretler kapsamında ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Erkan Demir ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
 

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kavaklı, “Elazığ’ı bir bütün olarak görüyoruz. Bir bütünlük içinde değerlendiriyoruz. Burada ekonomiden turizme, tarımdan hayvancılığa kadar, Elazığ’ın büyümesi için elimizden gelen tüm imkanlarımızla Elazığ halkının yanında olacağız.” dedi.

Kavaklı ayrıca Lokantacılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan’ı, Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş’ı, Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen'i ziyaret etti.