Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, Ziver Vakfı tarafından hem Miraç Kandili nedeniyle hem de 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Hacı Veysel Demirci Camisinde bu akşam Mevlid-i Şerif okutulacağını ifade etti. Ayrıca İş İnsanı Demirci; “Bu özel gecenin insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olduğunu hatırlarken 6 Şubatta bir çok canımızı kaybettik kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ruhuna da okuduğumuz dualarımızı eda edeceğiz. Hemşehrilerimi bu mübarek gece de Hacı Veysel Demirci Camisine davet  ediyorum” dedi.

Ramaza’nın Müjdecisi olan kandillerimize binaen 6 Şubatta asrın felaketini yaşadığımız ve kaybettiğimiz canlarımızın ruhuna Hacı Veysel Demirci Camisinde bu akşam Mevlid-i Şerif okutulacak. Ziver Vakfı tarafından okutulacak Mevlid-i Şerif’e tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

“TÜM İSLAM ALEMİNİN MİRAÇ KALNDİLİ HAYIRLARA VESİLE OLSUN” 

6 Şubat depreminin yıldönümüne denk gelen Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan İş İnsanı Demirci; ‘’İnsanların kurtuluşuna vesile olan rahmet ve mağfiretine mazhar olunan ve huzur bulunulan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu ve Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç, Peygamberimizin Cenab-ı Allah'ın yüksek huzuruna kabulüdür ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak, bu gece vesilesiyle, insanları birbirine yaklaştıracak, sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemenin yollarını aramalıyız” ifadelerine yer verdi.

“İNSANLIĞIN GELECEĞİ İÇİN MANEVİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİN MUHAFAZASI HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR”

Sözlerine devam eden İş İnsanı Demirci; “Bu duygularla Karamanlı vatandaşlarımızın ve İslâm Âleminin kutlu Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Miraç Kandili, kalplerimizi temizlemek, manevi yolculuğumuza daha fazla odaklanmak ve iyilikleri artırmak için vesile olsun. Rabbim, dualarımızı kabul buyursun, bütün Müslümanların kalplerine nur, yollarına güzellik versin. Dünyanın ve insanlığın geleceği için manevi ve kültürel değerlerin muhafazası hayati önem taşımaktadır. Hepimiz, bütün insanlığın selameti için iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

KAYBETTİĞİMİZ İNSANLARI ACISINI HALA DERİNDEN YAŞIYORUZ 

6 Şubat Depremi’nin yıl dönümünde kaybedilen canların acısının hala tazeliğini koruduğunu belirten DEMİRCİ, ‘’Tüm Türkiye’yi derinden etkileyen 6 Şubat depreminde bütün imkânlarımızla ülkemizin kalkınması için canla başla çalıştık. Her türlü imkânın sağlanması ve milletinin yanında olan devletimiz her zaman olduğu gibi o günde de vatandaşının yanında oldu. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan aileler başta olmak üzere ülkemize baş sağlığı diliyorum. Umuyorum ki böylesi felaketleri ülkemizin hiçbir yerinde bir daha yaşamayız. Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen depremin etkisini ve kaybettiğimiz canlarımızın üzüntüsünü derin bir şekilde yaşıyoruz. Yeniden inşa edilen şehirlerde başta Elazığ olmak üzere TOKİ konutlarının sağlamlığını en son depremde de ilimizde bizzat görmüş olduk. Devletimizin inşa ettiği konutlar sayesinde ülkemiz daha sağlam ve daha güvenli yapıların oluştuğu bir konumda” dedi.