Siyaset ve iş dünyası ile ilgili değerlendirmelerde bulunulan toplantıda konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “AK Parti, üreten, ekonomiye ve istifadama katkı sağlayan iş dünyamızın her zaman destekçisi oldu. Bizler de şehrimizin gelişmesine katkı sağlayan vizyoner, çalışkan ve memleket sevdalısı iş insanlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Dost Meclisi toplantılarının konuğu AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım oldu. 

Dernek üyelerinin ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm’ün de katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, çalışmaları hakkında bilgi vererek katılımlarından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür etti. 

Başkan Yıldırım da misafirperverliklerinden ötürü Başkan Gürkan’a ve yönetimine teşekkür ederek şöyle konuştu; “İş dünyamızın kıymetli temsilcileriyle Dost Meclisi toplantısında bir aradayız. MÜSİAD’ın kıymetli üyeleriyle birlikte olmak çok büyük mutluluk. Şahsıma gösterdikleri teveccüh için MÜSİAD üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum. MÜSİAD gibi vizyoner sivil toplum kuruluşlarıyla ortak akıl ve istişareyi her zaman sürdürme gayretinde olacağız. Şehrimizin üretimine, ihracatına ve istihdamına katkı sağlayan değerli iş insanlarımız gerçekten övgüyü hak ediyor. Şehrimize böylesine değer katan vizyoner, çalışkan, millet ve memleket sevdalısı iş insanlarının yanında olmak da hiç şüphesiz bizim en önemli vazifelerimizin başında geliyor. Şehrimizi ve ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak, 2053 vizyonuna kilitleyecek yolun katma değerli ve yenilik odaklı üretimden geçtiğinin çok iyi farkındayız. İşte bu yüzden Türkiye Yüzyılı yolculuğumuzda iş insanlarımız çok önemli rol üstleniyor. Bu sebeple iş insanlarımızdan özellikle şunu istiyoruz; çalışmaya, üretmeye, ihraç etmeye, yatırımlarına yenilerini eklemeye devam etsinler. Şehrimizin kalkınmasına, ekonomisinin büyümesine katkı sağlamayı sürdürsünler. Ben bu duygularla bizleri en güzel şekilde ağırlayan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanımız Sn. Tekin Gürkan’a ve yönetimine teşekkür ediyor, yatırımlarıyla şehrimizin ekonomisine katkı sağlayan iş insanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Programın ardından Başkan Gürkan tarafından Yıldırım’a hediye takdim edildi.