Türkiye Gençlik Vakfı Elazığ İl Temsilciliği olağan genel kurultayı yapıldı.

Tek Listeyle gidilen olağan genel kurultayda, il temsilciliği görevine Muhammed Sacit Ataş seçildi.
 

TÜGVA İl Temsilcisi Muhammed Sacit Ataş, vakfın kurulduğu günden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada daha iyi çalışmalar yapacağını söyledi. Ataş, “30 Ekim 2022 tarihinde ilimiz için üstlendiğimiz bu kutlu vazifeyi devralmış almış olduğumuz noktadan daha iyi yerlere taşıyacağımıza söz verdik ve il yürütme ve yönetim kadromuzla bugün 9. Ayımızı tamamladık. Bu süre zarfında yüzlerce farklı alandaki faaliyetlerimizi geride bıraktık” dedi.

 

 

TÜGVA Genel başkan Yardımcısı Selim Özaltun selamlama konuşması yaptı.

 

 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’da TÜGVA’nın çatısı altında yer alan gençlerin milli hedeflerin bilincinde olarak gelecek yolculuğunu sürdürdüğünü söyledi. Şerifoğulları, “Bu çatı altında bulunan her bir gencimiz mukaddes değerlerimizi milli hedeflerimizin ve güçlü yarınlarımızın idrakiyle gelecek yolculuğunu sürdürüyor. Tamda bu anlamda TÜGVA adeta bir üniversite gibi genç nesil yetiştiriyor. Büyük ve güçlü ülke olmanın yolu bilgili, birikimli, donanımlı nesiller yetiştirmektir. Tabi bilgili, birikimli nesiller yetiştirmenin müspet ilimler değildir, müspet ilimlerle birlikte milli ve manevi değerlerimizle yoğrulmuş bir nesil yetiştirmekte bizler için çok önemlidir, çok kıymetlidir. TÜGVA işte tam olarak da bu işi yapıyor ve yurt içinde ve yurt dışında çok önemli işlere imza atıyor” dedi.

 

 

Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi olarak da gençlere daha iyi bir gelecek hazırlama adına çalışma yaptıklarını kaydetti. Şerifoğulları, “Biz yerel yöneticiler olarak sizlere çok daha güzel bir gelecek hazırlayabilme adına şehri imar ederken nesli de ihya edebilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tek bir amacımız var daha gelişmiş, daha kalkınmış, daha müreffeh bir şehir inşa edebilmek ve yaşanabilir şehirler içerisinde ilimizi, şehrimizi daha ön sıralara taşıyabilmek” dedi.

 

 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, gençlere seslenerek; Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılını kuracaklarını söyledi. Nazırlı, “Sizler vatan ve mukaddesat uğruna dünya heveslerini bir kenara bırakmış gençlersiniz. Sizler liderine sadık, davasına vakıf, idealleri için yaşamayı şiar edinmiş gençlersiniz. Sizler hakikatten ve haktan yana vazife bilmiş kim ne söylerse söylesin inandığı yolda biran bile tereddüt etmemiş gençlersiniz. Sizler insanı boğan, insanı maddi zevkler peşinde değerlerini yerle yeksan eden modern çağın bağrına saplanmış hakikat hançerlerisiniz. Zamanımız dar ancak işimiz çoktur. Kuvvetimiz sınırlı ancak yükümüz ağırdır. İlk hedefimiz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye Yüzyılını kurmaktır. Bu uğurda gece gündüz demeden çalışmak ve bütün donanımınızı bu uğurda seferber etmek hepimizin boynumuzun borcudur” dedi.

 

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’te, Ak Parti’nin gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için her alanda değişim ve dönüşüm yaptığını belirtti. Keleş, “AK Parti hükümetimiz eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda kendinizi geliştirebileceğiniz alt yapıyı kurdu. Kökenler inanca, kılık kıyafetten eğitime her konuda insanlarımızın özgürlük alanlarını kısıtlayan yasakları kaldırdık. Dünyayı tanıyan, ülkesini tanıyan kendine güvenen bu gençlerimizden onlara emanet edeceğimiz 2053 vizyonunu şekillendirmek için çok daha fazla gayret bekliyoruz. Yarınımızın nasıl olacağı bugünün gençlerine verdiğimiz eğitim ve yaklaşımla ilgilidir. Geleceğe yönelik projelere sahip lider ülke, lider millet olma hedefleri olan bir gençliğin başaramayacağı hiçbir şey yoktur” dedi.

 

 

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Zafer Karamağara’da TÜGVA’nın 81 il genelinde çalışma yaptığını belirterek, Elazığ Temsilciliğinin de yeni dönemde de başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını söyledi. Karamağara, “Yeni dönemde de inşallah yine Sacit başkanımızla hedefimizi daha da yükseltiyoruz güzel işler yapacağız. Elâzığ teşkilatımız gerçekten kıymetli güzel çalışmaları var. Vakfımız insaniyet, hakkaniyet üzerine kurulmuş vakıftır. Mücadelesi Allah’ın rızasını kazanmaktır. Yaptığımız çalışmaların tek amacı Allah rızasıdır. İnşallah yeni dönemde de cumhurbaşkanımızın gençlere çizmiş olduğu 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

TÜGVA Kurucu İl Başkanı Mustafa Şerifoğulları’da yeni yönetime başarılar diledi. Mustafa Şerifoğulları, “2015 yılında vakfımızı ilk kurduğumuz heyecanı yeniden hissettik. Sacit başkan ve ekibi çok heyecanlı. Biz en iyisini yapacağına inanıyoruz, Sacit Başkanla beraber hemen hemen 7 yıl görev yaptık bir ara kendisi atandığı için ayrıldık ama geri döndüğünde hemen vakfımızda Sacit başkanımıza görev vermiştik ve biz inanıyorduk en iyisini yapacağına, en iyisini yaptı daha iyisini yapacak bayrağı en iyi yerlere çıkaracak” ifadelerini kullandı.