Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçiminde Karakocan İlçesinde ve Karakoçan Sarıcan Beldesinde MHP adaylarının seçimden çekilerek, Cumhur İttifakı adaylarının destekleneceğini açıkladı.

Şer Odakları ve Kandilin Beklentilerini Boşa Çıkaracağız…
MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal değerlendirmesinde, “Bilindiği gibi 31 Mart 2024 mahali idareler genel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türk ve Türkiye Yüzyılında ülke genelinde tüm seçim bölgelerinde öncelikli hedefimiz Türkiye ve halkımızın kazanmasıdır.

Bu doğrultuda daha önce ismini açıklamış olduğumuz Karakoçan Belediye Başkan Adayımız Sayın İrfan Güneş ile Karakoçan Sarıcan Belde Belediye Başkan Adayımız Sayın Alperen Dilenç ile yaptığımız istişareler neticesinde adaylıktan çekilme kararı alınarak bu iki seçim bölgesinde Cumhur İttifakımızın Ak Parti adayları desteklenecektir.

İlimizin en yoğun nüfusunun bulunduğu ilçelerimizin başında gelen Karakoçan ilçemizde seçimlerin Cumhur ittifakı tarafından kazanılması aziz milletimiz için çok önemlidir. 

Hem Karakoçan ilçemizin hem de Sarıcan beldelerimizin sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınması hizmetlerin adil şekilde vatandaşımıza ulaşması göz bebeğimiz bu iki bölgemizde tüm halkın huzur ve güvenliğinin teminatının sağlanması her türlü kazanımın çok daha üstündedir.

Bu düşüncelerle, Karakoçan ve Sarıcanlı hemşerilerimizin 31 Mart 2024 tarihinde sağduyu içerisinde, ülkemizin birlik ve bütünlüğü, toplumun huzur ve güvenliği, hizmetlerin adil ve şeffaf bir şekilde tüm vatandaşlara ulaşılmasının temini için Cumhur İttifakı adaylarımıza sahip çıkacağına inanıyor, sürecin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.