Seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına hız kesmenden devam eden başkan adayı Faruk Septioğlu bu kapsamda Kapalı Çarşı, Belediye Çarşısı, Saray Cami bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek Yeniden Refah belediyecilik anlayışını anlatarak yerel seçimlerde destek istedi. 
Saha çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen başkan adayı Faruk Septioğlu programın ardından şu açıklamalarda bulundu;

‘HEM ESNAFIMIZ HEM VATANDAŞIMIZ MUTSUZ’

‘Seçim çalışmalarımız kapsamında sıksıkhemşehrilerimizle bir araya geliyoruz gelmeye de devam edeceğiz. Bugün Çarşı mahallemizde bulunan esnafımızın ve vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı kapalı çarşı, belediye çarşısı ve saray cami bölgesi ile şıra meydanı dediğimiz bölgede hemşehrilerimizi ziyaret ederek yapmak istediklerimizi, talip olduğumuz görevde niyetimizin halis olduğunu, refah belediyeciliğini tam olarak nasıl olduğunu anlatarak hemşehrilerimizden destek istedik. Her geçen gün güçlenen bir refah etkisi oluyor bunu hissediyoruz halkımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh gerçekten görülmeye değer. Bu ilgi ve alaka için hemşehrilerime çok teşekkür ediyor onlara layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum. Ancak saha çalışmalarımız kapsamında sık sık karşılaştığımız çok önemli bir sorun var ki o da toplumun tüm kesimlerini yakinen alakadar eden hayat pahalılığıdır. Esnafımız dertli maliyetler yüksek bağkur ve kira fiyatları büyük bir külfet oldu. Öte yandan vatandaşımız dertli satın alma gücü ciddi anlamda düştü. Bu sorunlar her gittiğimiz yerde bize iletilen sorunlar kısacası Hem esnafımız hem vatandaşımız mutsuz. Bizler Yeniden Refah iktidarına Elazığ’dan yakacağımız ışık sayesinde bir gün tüm ülkemizi Refah aydınlığına kavuşturacak bu sıkıntılı süreçleri hep birlikte atlatacağız ‘ dedi.

‘ÖZTÜRK YENİDEN REFAH’A KATILDI’
Öte yandan Yeniden Refah Partisi üye kayıtlarıyla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçmiş dönem belediye meclis üyesi iş insanı Fahrettin Öztürk refah partisine gelerek üye kaydını yaptı. Öztürk’e rozetini Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ataş taktı.