HABER: VEDAT YETİK

5 yıllık hizmet döneminde Elazığ’ın tüm sorun ve problemlerini çözen, şehrin taleplerini karşılayacak hizmetleri ve projeleri hayata geçiren Şahin Şerifoğulları, önümüzdeki hizmet dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Gündüz saatlerinde gezi ve ziyaretler gerçekleştiren Başkan Şerifoğulları, gece saatlerinde ise Elazığ’a kazandıracakları yeni projeler üzerinde mesai harcıyor. 

Geçtiğimiz 5 yılda söz verdiği 100 projeyi tamamlayarak Elazığ’ın hizmetine sunan Başkan Şerifoğulları, yeni dönem için çıtayı yükselterek hem istihdama, hem ekonomiye hem de şehrin sosyol hayatına renk ve değer katacak projeler üzerinde duruyor. 

Yeni projelerini seçime yakın bir süreçte kamuoyu ile paylaşması beklenen Başkan Şerifoğulları’nın en önemli çalışmalarından biri kulislerde dillenmeye başladı.
 
Başkan Şerifoğulları’nın üzerinde hassasiyetle çalıştığı projelerden birinin Harput ve Hüseynik arasında teleferik projesi olduğu ifade ediliyor. Bu proje ile Elazığ’ın kimliğine ve turizmine büyük katkı sağlanması hedefleniyor. 

Başkan Şerifoğulları’nın Elazığ’ın sosyal, kültürel, ekonomik, tarihi ve mimari yapısında çığır açacak diğer projelerinin de heyecan yaratması bekleniyor.