Papara'nın Satışı İçin İhale Tarihi Ertelendi! Yeni Gelişmeler Burada!

TMSF tarafından kayyum atanan PPR Holding ve onun yan kuruluşu Papara'nın satış ihalesi, 19 Şubat'a ertelendi.

Papara'nın Satışı İçin İhale Tarihi Ertelendi! Yeni Gelişmeler Burada!
11 Şubat 2026 Çarşamba/21:47

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yürütülen yasa dışı bahis soruşturması kapsamında kayyum atanan PPR Holding ve onun bağlı kuruluşu Papara'nın satış müzayedesi, daha önce duyurulan 10 Şubat tarihinden 19 Şubat'a ertelendi.

TMSF'nin web sitesinde yayımlanan güncel ihale duyurusunda, Papara Elektronik Para'nın yanı sıra Papara Teknoloji, Papara Sigorta Aracılık Hizmetleri ve Papara Menkul Değerler şirketlerinin hisselerinin, kapalı teklif ve açık artırma yöntemlerinin kombinasyonuyla satışa sunulacağı belirtilmiş.

MUHAMMEN BEDEL 4.27 MİLYAR TL OLARAK BELİRLENDİ!

İhale şartnamesine göre, Papara grubuna ait dört şirketi kapsayan satış için belirlenen muhammen bedel 4,27 milyar TL olarak ifade edilmiştir.

PAPARA'NIN FAALİYET İZNİ İPTALİNİN KALDIRILDIĞI AÇIKLANDI!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 21 Ocak'ta Papara'nın faaliyet izninin iptaline dair vermiş olduğu kararın geri alındığını kamuoyuna duyurmuştu.

%0 Faizle 75.000 TL'ye Kadar Kredi İmkanı!

%0 Faizle 75.000 TL'ye Kadar Kredi İmkanı!