MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ merkezli deprem felaketinin dördüncü yıldönümünde TBMM’de bir konuşma yaparak, “Bilinmelidir ki Elazığlı olmak, bu zorlu zamanlarda birbirimize kenetlenmek anlamına gelmektedir. Elazığ'ın tarihine baktığımızda, bu topraklarda yaşayan insanların birbirine olan bağlılığını, direncini ve dayanıklılığını zaten görebiliriz” dedi…

Deprem Yüreklerimizde Derin Yaralar Açmıştır…
Işıkver Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada, “Bugün 24 Ocak 2020 tarihinde yani bundan 4 yıl önce Elazığ ilimizde gerçekleşen 6.8 büyüklüğündeki depremin yüreklerimizde açtığı derin yarayı paylaşmak için söz almış bulunmaktayım. 
Akabinde gerçekleşen 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremleri ile her birimiz bu acı olayların etkilerini hala hissetsek de, bilinmelidir ki Elazığlı olmak, bu zorlu zamanlarda birbirimize kenetlenmek anlamına gelmektedir. Elazığ'ın tarihine baktığımızda, bu topraklarda yaşayan insanların birbirine olan bağlılığını, direncini ve dayanıklılığını zaten görebiliriz. 
Bugün, bu duygularımızı bir kez daha hatırlayarak, geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlememiz gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. 
Elazığ depreminde vefat edenleri rahmetle anıyorum. Bu zorlu süreçlerde devletimiz ve milletimiz başta olmak üzere, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, gönüllülere, yardım elini uzatan herkese şükranlarımı sunuyorum. Birlikte daha güzel günler göreceğimize olan inancımızı yitirmemeli, Elazığ'a olan sevgi ve bağlılığımızı daha da güçlendirmeliyiz.
Birlikte el ele vererek, güçlü bir Elazığ için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu