Elazığ İl Genel Meclisi Keban İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Doğan’ın oğlu Vedat ve Kızı Aynur Doğan İl Genel Meclisi toplantısına katılarak babaları için helallik istediler ve meclis üyelerine vefaları için teşekkür ettiler.

İl Genel Meclisi Başkan Vekili Eyüp Çelik toplantı öncesi Merhum Doğan’ın oğluna konuşması için söz verdi. Babasını anlatan Vedat Doğan ‘Böyle bir adamın oğlu olduğum için gurur duyuyorum. Babam kendini hizmete adamış, hem milleti için, hem Keban halkı için çalışıyordu. Ama çalışmalarını tamamlayamadı. Babamın yarım kalan çalışmalarını tamamlayacağınıza, babam olmasa da hizmete devam edeceğinize eminim. Babamın hastalığından vefatına kadar bizleri sürekli arayıp soran, destek olan tüm meclis üyelerimize ve sizlere teşekkür ediyorum. Bize bir baba gibi, abi gibi destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun. Babama haklarınızı helal ediniz. Hepinize teşekkürler’ ifadelerini kullandı.

İL Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş de meclis salonuna gelerek Merhum Doğan’ın oğlu ve kızına taziye dileklerinde bulundu. 

Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması sonrası İl Genel Meclisi Nisan ayı oturumları sona erdi.