lazığ Kızılay Şube Başkanlığı Tarafından 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılının Başlamasıyla İhtiyaç Sahibi Ailelerin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine Kırtasiye seti dağıtıldı.

Hazırlanan setler 2 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtıldı.

 

 

 “ÇOCUKLARIMIZIN DAHA İYİ BİR EĞİTİM ALMALARINA TÜRK KIZILAY OLARAK DESTEK SAĞLADIK”

Elazığ Kızılay Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, Kızılay olarak öğrencilerin daha iyi bir eğitim almalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Kızılkaya, “Türk Kızılay Elazığ Şubesi olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yeni başlayacak eğitim öğretim yılı içerisinde bağışçılarımızdan almış olduğumuz kırtasiye setlerimizi dağıtarak çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almalarına Türk Kızılay olarak destek sağladık” dedi.

 

 

“LGS’YE VE YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE KURS VERECEĞİZ”

Kızılkaya ayrıca, bu yıl da Kızılay Merkezinde açılan eğitim merkezinde LGS ve YKS’ye girecek öğrenciler için kurs verileceğini söyledi. Kızılkaya, “Türk Kızılay Elazığ Şubesi bünyesinde açmış olduğumuz eğitim merkezimizde yine LGS’ye ve YKS’ye girecek öğrencilerimize gönüllü öğretmenlerimiz tarafından tamamen karşılıksız olarak bir ön eleme sınavından sonra LGS VE YKS sınavına hazırlanan öğrencilerimize burada eğitim vereceğiz” dedi.