Elazığlı Dağdeviren, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne Atandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Alınan kararla, 51 ilin emniyet müdürü değişti.
Yayımlanan atama kararnameyle Polis Başmüfettişi görevini yürüten Elazığlı Cihat Dağdeviren Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
CİHAT DAĞDEVİREN KİMDİR?
İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamlayan Cihat Dağdeviren, kazandığı polis akademisinden başarı derecesi ile mezun oldu. Türkiye'nin farklı bir çok bölgesinde görev yapan Cihat Dağdeviren birçok ilçede de ilçe emniyet müdürlüğü görevini yaptı. Dağdeviren, İstanbul'da il emniyet müdür yardımcılığının yanında Bakırköy’e ilçesinde de emniyet müdürlüğü yaptı. İyi derecede İngilizce bilen Cihat Dağdeviren, son kararname ile Adıyaman il emniyet müdürlüğüne atandı. Evli olan Dağdeviren, 2 çocuk babasıdır.


Elazığlı Aksoy, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne Atandı
Polis Başmüfettişi görevini yürüten Elazığlı Atilla Aksoy Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Alınan kararla, Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 51 ilin emniyet müdürü değişti.
Yayımlanan atama kararnameyle Polis Başmüfettişi görevini yürüten Elazığlı Atilla Aksoy Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
ATİLLA AKSOY KİMDİR?
Atilla Aksoy, ilk, orta ve lise eğitimini memleketi Elazığ’da tamamladıktan sonra polis akademisine girdi ve başarı derecesiyle mezun oldu. Aksoy, aynı zamanda birçok ilçede de ilçe emniyet müdürlüğü görevini yürüttü. İyi derecede İngilizce bilen Aksoy, son kararnameyle Ordu il emniyet müdürlüğüne atandı.


Elazığlı Karabulut, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Görevine Atandı
Mardin Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Elazığlı Mahmut Karabulut, Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Alınan kararla, Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 51 ilin emniyet müdürü değişti.
Yayımlanan atama kararnameyle Mardin Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Elazığlı Mahmut Karabulut, Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
MAHMUT KARABULUT KİMDİR?
1965 yılında Elazığ ilinde doğdu. İlk ve Orta tahsilini Elazığ ilinde tamamladı. 1983 yılında Polis Koleji, 1987 yılında ise Polis Akademisi'nden mezun oldu. Çeşitli rütbelerde olmak üzere sırasıyla; İzmir Emniyet Müdürlüğü, Batman Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Tokat Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde değişik birimlerde görev yaptı. 14.07.2010 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Özel Güvenlik Denetleme Daire Başkanlığı ve Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görev yaptı. Kilis İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayken, 06.07.2021 tarihinde açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mardin İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Karabulut son karar ile Konya Emniyet Müdürlüğüne atandı. İl Emniyet Müdürü; evli ve bir çocuk babasıdır.


Hayvan Yüklü Kamyon Devrildi, 11 Hayvan Telef Oldu
Elazığ’da hayvan yüklü bir kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 11 hayvan telef oldu. 
Kaza, Yurtbaşı beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, buradaki bir çiftliğe hayvan bırakmak için yola çıkan ve plakası öğrenilemeyen kamyon, sürücüsünün virajı alamayıp direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Kazada şoför hafif yaralanırken, araçta bulunan 11 büyükbaş hayvan da telef oldu.
Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralı, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maaş Promosyon İhalesi İptal Edildi
Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maaş Promosyon İhalesi, katılımcı bankaların düşük teklifleri nedeniyle iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.
Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye ve diğer özlük haklarının banka ile ödenmesi hususunda yapılan promosyonlu maaş ödeme protokolünün sona ermesiyle birlikte yeni banka promosyon ihalesi gerçekleştirildi.
Tüm Eğitim sendikalarının temsilcileri ve diğer paydaşların gözetimi ve katılımı ile İl Müdürü Mehmet Yiğit başkanlığında yapılan promosyon ihalesi, katılımcı bankaların eğitim çalışanlarının haklarını karşılamayan düşük teklifleri nedeniyle iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.


Trafonun Patlaması Sonucu Otluk Alanda Yangın Çıktı
Elazığ’da bir trafoda meydana gelen patlama sonrası oluşan kıvılcımlar otluk ve ağaçlık alanda yangına neden oldu.
Olay, dün gece Cumhuriyet Mahallesi Yeşilkent Camii yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgenin elektriğini sağlayan trafo bomba gibi patladı. Olayın ardından etrafa sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle otluk alan ile ağaçlar yanmaya başladı. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis, 112 acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile alevler çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.