Elazığ Belediyesi’nden Yemek İkramı
Elazığ Belediyesi Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yarı Finallerine katılan teknik ekip ve hakemlere yemek ikramında bulundu.Geçekleşen yemek organizasyonuna Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Masa Tenisi İl Temsilcisi ve Federasyon Üyesi Mustafa Akgün ile davetliler katıldı.Yemekte Kanal 23’e bir değerlendirme yapan Mustafa Akgün, desteklerinden ötürü Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti.Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’da yaptığı değerlendirmede spor kökeninden gelen bir belediye başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını söyledi.

 

Elazığ’da Otluk Alanda Yangın
Elazığ'da, henüz bilinmeyen bir nedenle kurumuş otların bulunduğu alanda yangın çıktı. Alevler, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.
Olay, merkeze bağlı Sürsürü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kurumuş otların bulunduğu alanda henüz bilinmeye bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, yangına müdahale ederek söndürdü.

 

Elazığ’da Korkutan Çatı Yangını
Elazığ’da 4 katlı metruk bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
Olay Sanayi mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 4 katlı metruk bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.İtfaiye erleri tarafından yangın yan binalara sıçramadan söndürülerek kontrol altına alındı.