Sakiler Grubu Elazığ’da Sahne Aldı
Elazığ’da sahne alan sakiler grubu dinleyicilere en sevilen şarkıları ile keyifli bir gece yaşattı.
Sevilen Grup Sakiler Elazığ’da sahne aldı. Sakiler Grubu, unutulmaz bir performans sergileyerek dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan’dan oluşan Sakiler, konserine yoğun katılım olduğu gözlemlendi.
Kendilerinin en çok dinlenilen şarkılarının yanı sıra, ünlü sanatçıların sevilen şarkılarını da seslendiren grup beğeni topladı.


TÜMKİAD Çevre Temizliğine Dikkat Çekti
Tüm Kalkınma Ve Girişimci İş İnsanları Derneği Üyeleri Elazığ’da su kenarlarında oluşan çöpleri toplayarak çevre temizliğinin önemine dikkat çekti.
TÜMKİAD üyeleri çevre temizliğine dikkat çekti. Üyeler Özellikle yaz aylarında sıklıkla kullanılan su kenarlarında oluşan çöpleri toplayarak farkındalık oluşturdu.  Bu kapsamda Çevre temizliği yapan TÜMKIAD, Hazar gölü çevresini çöplerden arındırdı. Tüm Kalkınma ve Girişimci iş insanları Derneği Elazığ İl Başkanı Osman Özçelik, Özellikle çevre temizliği gibi, toplumun her bireyini doğrudan etkileyen konularda da sorumluluklarının farkında olduklarını ifade ederken, örnek davranışlar sergileyerek, topluma yön verme ve farkındalık yaratma görevini üstlendiklerini kaydetti.


Tekneden Düşüp Suda Kaybolan Mühendisten Acı Haber Geldi
Elazığ’ın Keban ilçesinde bir alabalık üretim tesisinde mühendis olarak çalışan Merve Taşkan, teknedeyken suya düştü. Gözden kaybolan genç mühendis Taşkan’ın cansız bedeni, yapılan aramalar sonucu bulundu.
Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Keban ilçesi Fırat Nehri Dumbu mevkiindeki bir alabalık üretim çiftliğinde su ürünleri mühendisi olarak çalışan Merve Taşkın, iddiaya göre teknedeyken dengesini kaybedip suya düştü. Teknede bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil, güvenlik ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede geniş güvenlik önlemi alarak Taşkın’ı arama çalışması başlattı. Yapılan çalışmada Taşkın’ın cenazesi tekneden düştüğü yakın bir yerde bulundu. Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.
 

Maden’de İki Grup Arasında Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı
Elazığ’ın Maden ilçesinde iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavga da 2 kişi yaralandı.
Olay, Maden ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma daha sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, İ.M ve yeğeni T.M yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine yapılan ilk müdahalenin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay ile ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.


Elazığ Yetimler Vakfı, Yetim Ailelerle Bir Araya Geldi
Yetimler Vakfı Elazığ Şubesi, yetim ve kimsesiz ailelere yönelik seminer düzenledi.
Yetimler Vakfı Elâzığ Şubesi, yetim ve kimsesiz ailelere yönelik seminer düzenledi.
Yetimler Vakfı Elâzığ Koordinatörlüğü bünyesinde Doğukent Mahallesinde bir araya gelen yetim aileler, vakfın düzenlediği seminere katıldı.
Düzenlenen seminer Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.