Yeniden Refah Partisi ilçe kongrelerine Sivrice ile devam etti. Tek Listeyle gidilen Yeniden Refah Partisi Sivrice 2. olağan kongresinde Güven Yıldız, başkan seçildi.

YILDIZ: “DOĞA SPORLARI İÇİN PROJELERİMİZİ OLUŞTURUYORUZ”

YRP Sivrice İlçe Başkanı Güven Yıldız, Sivrice ilçesi için proje hazırladıklarını söyledi. Yıldız, “Bölgede birçok güzelliğe ve koruma bir arada barındırmanın ne tabii olduğunu coğrafi avantajlarını kullanarak yamaç paraşütü, kayak ve doğa sporları için altyapı sorunlarını çözüp bunun için gayretlerimizi, projelerimizi oluşturuyoruz” dedi.

ATEŞ: “BİZİM SİYASETİMİZİN TEMELİNDE HALKIMIZIN DEĞERLERİNİ KORUMAK VARDIR”

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, partilerinin çıkar değil, ülke ve halkı korumaya yönelik bir siyaset anlayışını hayata geçirdiğini kaydetti. Ateş, “Biz siyaseti makamları ve mevkilere gelelim diye yapmayız bizim siyasetimizin temelinde halkımızın değerlerini korumak ve onların refah içinde yaşamalarına katkı sunmak vardır. Bizim amacımız milletvekili olmak, bakan olmak olsaydı millet ittifakında bulunan partiler gibi Cumhur İttifakı ile pazarlıklar yaparak ve belki daha çok milletvekili elde ederdik. Zira partimizin ülke genelinde aldığı yüzde 3’e yakın oy CHP’nin 39 milletvekili verdiği tüm partilerin oylarının toplamından daha fazladır” dedi.

AKMAN: “İSTİHDAM BELEDİYECİLİĞİ GETİRİYORUZ”   

Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman, kalkınmanın üretimle olacağını vurgulayarak, Elazığ’ın yeraltı kaynaklarının ham madde olarak değil, işlenmiş madde olarak ihraç edeceklerini söyledi. Akman, “Yeniden Refah Partisi ve Milli Görüş için iktidarın ışığı yakın olduğunun bir işaretidir. İnşallah bu iktidar meşalesini 2024 belediye seçimiyle göstereceğiz. Önce Sivrice’yi alacağız sonra Elazığ’ı alacağız ve burada Türkiye’de ilk defa yeni bir belediyecilik anlayışını getireceğiz. Sosyal belediyecilik ve hizmet belediyeciliğinin yanına istihdam belediyeciliği getiriyoruz bununla ilgili tüm çalışmalarımızı tamamladık bunu Elazığ’da hayata geçireceğiz inşallah. Tüketen belediye değil üreten belediye haline getireceğiz. İşte ürettikçe zenginleşeceğiz, zenginleştikçe zenginliğimizi adil olarak dağıtacağız hep beraber kalkınacağız” dedi.

GÜL: “KADROLARIMIZI GENİŞLETECEĞİZ”

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Nurettin Gül, 20223 genel seçimlerinden başarı ile çıktıklarını belirterek, 2024 ve 2028 seçimlerine vurgu yaptı. Gül, “Yükümüz ağır, yolumuz uzun dolayısıyla bu ağır yükü kaldırabilmek adına kadrolarımızı genişleteceğiz, teşkilatlarımızı bihakkın yerine getirerek kuracağız, bütün sandıklarda sandık müşahitlerimizi tespit edeceğiz, bütün mahalleleri mahalle başkanlarımızla birlikte topyekün bir seferberlik ilan ederek önce önümüzdeki mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde iktidarın işaret fişeğini atmış olacağız” dedi.